דרוש מידע הניחו לי מתנה מחוץ לדלת סט סכינים יוקרתי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
השאלה אם יש סיבה לתת לך מתנה כלשהי.
אני פעם קיבלתי כזאת מתנה מאיזה ארגון, ובגלל שלא הייתי צריכה נתתי את זה לגמ"ח כלות. אז אולי קיבלת מאיזשהו גמ"ח?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהתבלבלו לי קרה מס' פעמים פעם עם מכתב ופעם בלי ,
תשאלי את השכנים אם היו אמורים לקבל משהו עם שליח

• הוסף לסימניות
העפתי את זה לצפרדע...
בפעם המתועדת האחרונה
שניסו להכות צפרדע עם סכינים
היא המליטה צפרדעים בכל ארץ מצרים..
גם אתם למדתם את זה ב'מגיד'...
;)

אני מקווה שזה לפחות בב''ב,
אולי הם יאכלו את עשרות אלפי החולדות והעכברושים
שמתרוצצים כמסוממים בכל פינה בעיר..
:sneaky:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
החבילה הונחה לא עטופה וללא כל סממן של מתנה - פרט לשובר החלפה-
על השטיחון ליד הדלת בסביבות ראש חודש ניסן, לא כעת.
מתקשה להאמין שזו טעות
כי מופיע שם על גבי הדלת

• הוסף לסימניות
החבילה הונחה לא עטופה וללא כל סממן של מתנה - פרט לשובר החלפה-
על השטיחון ליד הדלת בסביבות ראש חודש ניסן, לא כעת.
מתקשה להאמין שזו טעות
כי מופיע שם על גבי הדלת
אז למה לא השתמשתם בשובר לפחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה