נכתב ע"י צבי קלאר;1516200:יעזור אם תעלי נתוני צילום, בראשונה הפוקוס לא במקום, עושה רושם שהשתמשת עם פלאש ישיר, הוא לא כ"כ מחמיא כאן.
נכתב ע"י נחמי052;1516210:איך אני מעלה את התמונות שיראו נורמלי ולא בלינק מוסתר
ניסיתי, בPNG הוא נותן לי יותר מ1 מ"ב אז הוא לא מעלה ובJPG עם הסיכה זה נותן משהוא ענק ולא ברור בכלל...נכתב ע"י Haim6130;1516218:יש לך 2 אופציות:
1. להעלות בפורמט PNG, ואז התמונות מוצגות באתר באופן מיידי ולא בלינק.
2. להעלות JPG רגיל, ולאחר מכן ללחוץ על אייקון הסיכה המשרדית וללחוץ שם על שם התמונה / הוסף הכל:
צפה בקובץ המצורף 225480
נכתב ע"י msphoto;1516222:את צריכה כמובן להקטין מראש את התמונה לגודל מתאים (למשל - 800 ברוחב)
נכתב ע"י נחמי052;1516223:זהו, לכן שאלתי איך אני מקטינה כי אני חדשה בעניין
תודה
טוב תודה על התגובה אני עדיין בהתחלה של ההתחלהנכתב ע"י aynoah;1519037:1. לטעמי הראשונה ממש שובת עין.
2. לגבי נתוני המצלמה (EXIF), אין צורך לזכור בע"פ. יש למשל, תוכנה קטנה, ראי בקובצים המצורפים. לתוכנה FSVIEWER יש אפשרות עיבוד התמונה, הקטנה, שינוי פורמטים והצגת ה-EXIF.
צפה בקובץ המצורף 225824
צפה בקובץ המצורף 225825
3. לגבי התאורה, לעניות דעתי צבי קלאר התכוון לומר שעל-פי נקודת האור שעל העיניים, האור הוא ישיר (אולי החזר של האור). אור צידי ייתן יותר הבדלי תאורה - אור לא אחיד על הפנים ומכאן יותר עומק ועניין לתמונה.
שיהיה בהצלחה.
יעקב נח - "צילום נקודה".
לליווי המשפחה מהארוסין אל החופה (-:
גישה מצוינת,נכתב ע"י נחמי052;1519701:טוב תודה על התגובה אני עדיין בהתחלה של ההתחלה
נמשיך ללמוד ולהתאמן!![]()
נכתב ע"י צבי קלאר;1519770:גישה מצוינת,
עם גישה כזו, תצא ממך צלמת מצוינת.
עלי והצליחי.
מה לעשות שהבחור שובב גדול ו......נכתב ע"י פייגוש;1519779:הצילומים חמודים מאד. לא מבינה גדולה בצילום, אבל מפריע לי שהפנים שלו מלוכלכות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים