*****הניספח לאתגר השבועי - "טבע שני"*****

• פותח הנושא YR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איזה רעיון מקורי, :)

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים!
יש לי שאלה כללית, הזוכה במקום הראשון מקבל איזה שהוא פרס או שזה נטו לפאן?..

• הוסף לסימניות
נטו פאן.
אבל יש עוד יתרונות אישיים לכל אחד

• הוסף לסימניות
ואו, shalom, איזה יפה ומקצועי הציור!
אם זה טבע השני שלך אז קיף למשפחה שלך! :p מממממממ!...

• הוסף לסימניות
shalom אהבתי מאוד!
חסר לי רק הטבע הראשון...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YR;1264883:
אם זה טבע השני שלך אז קיף למשפחה שלך! :p מממממממ!...

רק סוג של תחביב לא שאני עושה עם זה משו.
אם הסנדלר הולך יחף לא שווה להיות טבח...

נכתב ע"י *לאה;1265233:
חסר לי רק הטבע הראשון...:)

לא הבנתי את כוונתך אז אחייך בנימוס :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shalom;1266117:

אם הבנתי נכון היא התכוונה- שלא רואים את המקצוע האמיתי שלך. צייר- לא הבאת/אזכרת אותו בציור.
כי גם אני חיפשתי אותו בתמונה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shalom;1266117:

אני מחזירה חיוך מנומס :)
אורית הבינה והסבירה מצויין את כוונתי...
נכתב ע"י ort;1266262:
אם הבנתי נכון היא התכוונה- שלא רואים את המקצוע האמיתי שלך. צייר- לא הבאת/אזכרת אותו בציור.
כי גם אני חיפשתי אותו בתמונה...

• הוסף לסימניות
תאריכי את הזמן לפחות בשבוע נוסף. כולם עסוקים בארועי לג בעומר. האתגר מאוד מאתגר ומרתק.

• הוסף לסימניות
בטח! אני מאוד רוצה לראות את היצירות שלכם!
עד מתי להאריך - מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
תוך כדי שעשיתי את ההיפופוטם צנח עליי רעיון שיותר מצא חן בעייני ויהיה מגניב אם מישהו יאמץ את זה.
פיל שבשעות הפנאי שלו, כלומר לא בשעות שהוא עושה מה שפילים עושים (אוכלים?...) הוא מוכר בחנות חרסינה שבבעלותו.. :D

• הוסף לסימניות
yoyo וואו.. ממש נוגע ללב! :)

• הוסף לסימניות
!!GO SUZY
- - - - - - - - - - - - -
אני בעד הארכה של האתגר, המ...אולי שבוע?

• הוסף לסימניות
סוזי ממש נגעה לי ללב..

• הוסף לסימניות
יויו, מקסייייים, והסיפור עוד יותר....

• הוסף לסימניות
הסיפור של סוזי נוגע ללב, והציור של הריקוד באפילה משלים כל מילה. בלי בושה כולם מנגבים פה את הדמעות מהעיניים.
רציתי להעלות הצעה לצרף את הציור והטקסט ההולם לאריזות של פרוזק, אבל כבר טען פה מי שטען שהם לא יסכימו, כי המכירות ירדו פלאים.

• הוסף לסימניות
אז...עד מתי האתגר, התחלתי משהו אבל לא יודעת אם אספיק, תלוי בכמה זמן ינתן. (איפה כולם??)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה