*****הניספח לאתגר השבועי - "טבע שני"*****

• פותח הנושא YR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1272433:
אז...עד מתי האתגר, התחלתי משהו אבל לא יודעת אם אספיק, תלוי בכמה זמן ינתן. (איפה כולם??)

מה אתם אומרים? עד מתי לעשות?

• הוסף לסימניות
מירי ב
מעולה
כתוב טוב
מצוייר טוב
זווית צילום נהדרת
פרספקטיבה מגניבה
זבל של תמונה..;)

• הוסף לסימניות
קקטוס הציור מדהים מדהים מדהים!!!
ציור ששווה לעשות בשבילו תערוכה!!!
הכל מאופיין היטב וגם ללא הכרת הסיפור, הרעיון מובן בעוצמה!
פשוט עבודה מעולה!

• הוסף לסימניות
קקטוס,
ראיתי ישות עם עומק, לא שגרתי, זר ושונה מהמוכר - כלוא (מתוך בחירה או שלא) בתוך הג'נטלמן הזה עם מעיל הפרווה החייתי והעוצמתי.
והצבעים-:)
והאווירה-:cool:
והכל ביחד-:D
מדהים! מדהים!
כפי שאולי הבנת, אינני מכירה את סיפור המקור. ואמנם התמונה מביעה חזק מאוד את רעיון האתגר, אך ממש הייתי רוצה מאוד לשמוע כמה מילים על הסיפור שהיווה השראה ליצירה המופלאה הזו....!

• הוסף לסימניות
קקטוס מצטרפת להתפעלות מהיצירה העוצמתית כ"כ!

• הוסף לסימניות
Marisa
ציור יפה
אפשר הסבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ב;1273810:
קקטוס,
ראיתי ישות עם עומק, לא שגרתי, זר ושונה מהמוכר - כלוא (מתוך בחירה או שלא) בתוך הג'נטלמן הזה עם מעיל הפרווה החייתי והעוצמתי.
והצבעים-:)
והאווירה-:cool:
והכל ביחד-:D
מדהים! מדהים!
כפי שאולי הבנת, אינני מכירה את סיפור המקור. ואמנם התמונה מביעה חזק מאוד את רעיון האתגר, אך ממש הייתי רוצה מאוד לשמוע כמה מילים על הסיפור שהיווה השראה ליצירה המופלאה הזו....!

בבקשה פה.

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1275335:
Marisa
ציור יפה
אפשר הסבר?

הוספתי קצת הסבר באתגר עצמו.
חוץ ממשפט אחד שמצוייר, שאני חייבת להוסיף כאן, והוא: "להנשא עם כפית של זהב" :) על משקל "להוולד עם כפית של כסף בפה". כל שאר ההסברים מידי מטיפנים לפורום ציור.

• הוסף לסימניות
הייתי שמה ביד של הגנב הצוהל את היוניקורן, ואת כל החדר מלא בכסף... :)
אבל הציור חמוד ואדיר בכל מקרה!!!

• הוסף לסימניות
שרי, נפלא! רעיון פגז!

• הוסף לסימניות
שרי! פשוט משובב. (ככה את שוטפת כלים?;))

ליהיא! ציור חבלזי! מעולם לא ראיתי גנב בצורה כזו... הייתי מצפה לפחות לקרן אחת על מצחו..

• הוסף לסימניות
ו...מתי נגמר שוב?

• הוסף לסימניות
היצירות שלכם נהדרות! אני מאודנהינתי!
התוצאות בע"ה היום בלילה.
...יהיה לי עבודה קשה לבחור!

• הוסף לסימניות
שרי, גאים בך כתמיד !!!

עלי והצליחי, הצלחת להעלות חיוך להרבה אנשים...:)

אני. :D

• הוסף לסימניות
מויקיפדיה

קבצים מצורפים

• דר גקיל ומר הייד-תקציר.jpg
    KB 142.7 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה