כללי הנמר הסיני - הלוחם החזק בעולם

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 560.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אתה נמר, בסוף אנחנו נאמץ את הסגנון בלי לרצות

• הוסף לסימניות
מה קרה שעברת לאחרונה לעבודות יותר ברורות?
אבל אם לא תגלה לנו למה העבודות האלו משמשות נתחיל להחרים את העבודות (אולי זה יעזור;);):))

• הוסף לסימניות
מחשבת, זה פשוט מדיטציה :)

• הוסף לסימניות
וגם שעכשיו יש לך הרבה מקום לשמור אותם....;)

• הוסף לסימניות
סוףסוף התמונות שלך מתחילות לקרום פנים וגוף...... לפחות תעשה מזה כסף....

• הוסף לסימניות
מזעזע...

• הוסף לסימניות
מזעזע??? :)

• הוסף לסימניות
המלך של המזעזעים!!!

• הוסף לסימניות
מדיטציה...
לא הבנתי?

• הוסף לסימניות
זה מתחיל להתקדם לכוון הסרטים המצוירים הבדיוניים של הילדים...:)
האמת, זה באמת עבודה מדהימה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טיפוגרף;75986:
מחשבת, זה פשוט מדיטציה :)
סליחה, מה זה מדיטציה, אני מבין שזה קשור לתואר שלך, אבל מה

• הוסף לסימניות
כמה זמן לוקח לעשות כזאת עבודה
שהשם יעזור לך שלא יהיה לך זמן פנוי לעבודות כאלה...

• הוסף לסימניות
זה מזכיר את העוגה שעשיתי לאח שלי ליומולדת :)
טיפו' אתה הורג אותי!

• הוסף לסימניות
טיפוגרפיה, יש לי אתגר בשבילך.
כדי שלא יאמרו שאתה משפריץ פילטרים ולפי מה שיוצא אתה קובע אם הוא היפוופוטם או פרעה ניתן לך אנחנו את הכותרת, דוגמא:החרק המעופף. ונראה...

• הוסף לסימניות
אני מזמינה - עטלף אתיופי בהרי האשלגן משתחוה לפרעה, ומרכל על ההיפופוטם.

עד הבוקר תעמוד בזה?

• הוסף לסימניות
פשוט תקראו לזה אומנות מודרנית (הרי חייבים לתת לזה שם) אולי בסוף יספרו שמסתובב איזה אומן פה בפורום ואז כבר תראו כתבות עם תזכירים עלינו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה