הנני עומד לפתוח אתר בעז"ה. איפה כדאי לרכוש שטח איחסון? ואיך מומלץ לבנות את האתר?

• הוסף לסימניות
בס"ד
בשעטו"מ הנני עומד על מפתן פתיחת אתר.
אשמח לעזרה בנושאים דלהלן:
1. איפה כדאי לרכוש שטח אחסון.
2. האם אפשר לבנות את האתר לבד [שזה עדיף לי], או לתת לבונה אתרים שיבנה את זה [ואם כן, איזה בונה אתרים].
3. כללי, אשמח לשמוע טיפים וכדומה.

קצת על האתר:
האתר מיועד למכירת קבצים שונים ברשת [כגון אלמנטים, וכדו'].
דהיינו: מי שרוצה לקנות את קובץ זה וזה, ישלם כך וכך ברטיס אשראי, ויוכל להוריד למחשבו את הקובץ הספציפי שבחר.

תודה רבה!!!
ישלם ה' משכורתכם על הסיוע הרב, בבריאות איתנה, נחת מהילדים, אורך ימים ושנות חיים.

• הוסף לסימניות
כשאני צריך שיפוץ בדירה אני פונה לקבלן בנין.
כשאני צריך הדפסה של כרטיסי ביקור, אני פונה לבית דפוס.
כשאני צריך לבנות אתר, אני הולך לבונה אתרים.

תמיד אפשר לעשות לבד, אפשר גם להדפיס כרטיסי ביקור ולחתוך בבית עם מספריים, השאלה היא האם יש לך זמן מיותר להשקיע (להזכירך, זמן=כסף) והאם אתה מעוניין להתפשר על איכות התוצאה.

• הוסף לסימניות
בס"ד

אעפ"כ אני מעוניין לבנות לבד את האתר. ואשמח לשמוע טיפים.

וכן עדיין לא קיבלתי תשובה: איפה כדאי לרכוש שטח אחסון??

תודה רבה על כל עזרה!!!

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להבין,
למדת בניית אתרים?
אתה יודע HTML? PHP? וורדפרס?

• הוסף לסימניות
שיהיה בהצלחה. רק קח בחשבון שזה יקח לך המוווווון המוווון זמן. תעשה את השיקול שלך.
לגבי שטח איחסון - תעשה חיפוש בגוגל, תשווה בין החבילות השונות ותראה מה הכי משתלם לך,
אבל זה שלב מאד רחוק.
קודם שיהיה לך אתר.. אין לך מה לרכוש עכשיו שטח אחסון אם האתר שלך יהיה מוכן רק עוד כמה חודשים

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי ממהר להפחיד כל כך.
מי שיש לו ראש טכני, זמן פנוי (כמה עשרות שעות מינימום), וכן אין לו דרישות בשמים, זאת אומרת שמספיק לו אתר שיהיה נראה 'פחות או יותר...', יכול לנסות ללכת על הכיוון של הבניה העצמית.
לפי הנתונים שלך, כדאי ללכת על וורדפרס.
לגבי האחסון הייתי ממליץ על http://www.linux-hosting.co.il/ - ב-10 ש"ח לחודש אפשר לקבל שם חבילה שתספיק בשביל ההתחלה (ואולי בכלל). שם תקבל יחס טוב מואד, הוא גם יעשה לך דומיין.
למרות שזה לא מקובל, במקרה זה הייתי ממליץ להתחיל לבנות את האתר ישר על השרת ולא במחשב שלך, וזאת בכדי לא להסתבך אחר כך עם העברת האתר לשרת האחסון (וכן גם כדי לא להסתבך עם התקנת וורדפרס).
הדרך הטובה להתחיל בהכרת הבסיס, כמו שכתב mat, יש שם גם מדריך לוורדפרס, וגם לHTML וכל השאר.

• הוסף לסימניות
גם אני לא הייתי ממהר להפחיד. :)
עכשיו ברצינות, החלק הזה של האחסון זה הכי פחות חשוב בכל הסיפור הזה. אני מאחסן בsite5 בשרת בלונדון.
אני כן הייתי שמח שמדי פעם תעדכן אותנו איך הולך ככה שנדע אם זה באמת קשה להקים אתר או שסתם אנחנו מפנטזים ומתלהבים מעצמנו.
אז ככה.
א. לא באמת משנה כל כך איפה תאחסן את האתר העיקר שיהיה חברה נורמלית ומחיר סביר.
ב. האם כדאי למסור את זה לבונה אתרים, לדעתי כן.
ג. אין לי איזה טיפ מיוחד. אולי אם יהיה שאלה ספציפית מצידך אני אדע לענות לך ולתת טיפים על נושא מסוים.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה