כללי הנסיון הראשון שלי בסגנון חסידי

• הוסף לסימניות
לא היה קל, זה התחיל עם וילונות ועמודים וכו' ונגמר בזה....
אשמח לשמוע חוות דעת ועל איזה גוון כדאי ללכת
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    1.3 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה, לא הייתי מאמינה שזה הראשון בזה הסגנון...
הייתי הולכת על הראשון עם הבורדו-יוקרתי, או מקסימום הכחול
מה הם הקוים העמומים ברקע?
לעילוי נשמה עדיף שיהיה בשורה אחת אבל אז זה לא יהיה סימטרי
צריך למצוא פתרון

• הוסף לסימניות
הקווים ברקע הם סימן מים של השם שלי...
אמנם זה קצת מפריע לתצוגה אבל עדיף כך...

• הוסף לסימניות
בגדול: יפה מאד. מושקע. מוצלח ביותר בשביל נסיון ראשון בסגנון.

ובכל זאת, העלית את העבודה בשביל לשמוע הערות, לא?

א. הפרספקטיבה של הצד השמאלי מוגזמת יותר מהצד הימני, בשל אורכה של השורה "ליום הולדת".
התוצאה: אותיות מעוותות במידה מוגזמת, מלאכותיות ומפריעות בעין.
הצעה לפתרונות אפשריים: אם השורה הארוכה תהיה באמצע, תוכלי למתן את העיוות, וזה אומר לשנות את הסדר, כגון:

לברכה להצלחה
ליום הולדת לעילוי
לתפילה נשמה

או, להציע ללקוח להוסיף שורה, כגון:

לברכה להצלחה
לתפילה לסגולה
לעילוי נשמה ליום הולדת

מובן שייתכנו פתרונות נוספים. בכל מקרה - יש למתן את העיוות של הטקסט (משני הצדדים)

ב. נראה לי שה"פנינים" אינן מדויקות כ"כ בעיגוליות שלהן. אני טועה?

ג. עד עולם" ולא עד עול"ם

ד. לבטל מרכאות טיפוגרפיות!!!

ה. לגבי הצבע: כולם יפים, ובאמת הבורדו מלכותי מכולם והכחול מעניין מכולם.

ו. לגבי סגנון העיצוב: בדר"כ עיצוב חסידי קצת יותר "מקושקש" (בלי להכנס לדיון אם זה יפה ונכון או לא). האם נראה לך שזה יספק את הצורך הקיטשי של הלקוח? (אני לא בטוחה)

• הוסף לסימניות
וואו, תודה על ההשקעה בתגובה.

א. אני ופרספקטיבה לא משהו.... נחשוב על רעיון מה ניתן להוסיף או לשנות בסדר.

ב. הפנינים עגולות זה כנראה בגלל כל השטוחים והכיווצים של הקובץ.

ג. וד. איפה אני מבטלת בפוטושופ מרכאות טיפוגרפיות? לא מצאתי וזוו פעם ראשונה שאני כותבת בפוטושופ בגלל האפקטים. והלעולם לא נתן לי אופציה אחרת, משום מה זה נתן או בתחילת המשפט או אות לפני.

ו. בעז"ה זה יספק, ברעיון זה לא צריך להיות מדי חסידי.

• הוסף לסימניות
עריכה / העדפות / כתב, להוריד הV מהשתמש במירכאות חכמות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י AYHHBCRD;209502:
עריכה / העדפות / כתב, להוריד הV מהשתמש במירכאות חכמות

אני מכירה את זה מאינדיזיין ואילוסטרייטור אבל בפוטושופ אני לא מוצאת
אולי use smart qoutes ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה