הנסיכה הורודה ו...

• הוסף לסימניות
רוד בעיניים.
ורד בלב.
זה מה שהרגשתי כשצילמתי אותה.

• הוסף לסימניות
מלכי, מקסים!!
השלישית חלומית. ממש פוסטר!

• הוסף לסימניות
מתוק
והשניה מעל כולן!

• הוסף לסימניות
ורוד כיאה וכיאות. מקסים.
בקטנה, הפריע לי בשתי התמונות על מצע השמיכה הפרוותית, שרואים שהיא מהוהה ואפרפרה קצת.

כמו"כ, לטעמי בתמונה שהיא על המגבות, הקנט מיותר.

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שהשלישית גורפת!!

בקטנה: מפריעה לי שבתמונה הראשונה החצאית לא מהודקת למותן

• הוסף לסימניות
השלישית, מקסימה בעיניי

• הוסף לסימניות
השלישית יפה
גם השק הזה מותק
וגם התנוחה של היד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1414411:
ורוד כיאה וכיאות. מקסים.
בקטנה, הפריע לי בשתי התמונות על מצע השמיכה הפרוותית, שרואים שהיא מהוהה ואפרפרה קצת.

כמו"כ, לטעמי בתמונה שהיא על המגבות, הקנט מיותר.

תודה.
צודקת לגמרי.

• הוסף לסימניות
איזה רכות וטוהר
השניה והשלישית לוקחות!
כיף לאמא שלה...

• הוסף לסימניות
כל יפה מאוד!
והשלישית מושלמת בעיני!!!!

• הוסף לסימניות
סט קסום !
בתמונה האחרונה הכיתוב "מיותר" כי ניכר שהיה לה נוח אצלך !
בקיצור צילום ממש ממש יפה!

• הוסף לסימניות
אילה, תתחדשי על הלוגו. ממש ממש יפה!

• הוסף לסימניות
תאורה כ"כ רכה
מקסים

• הוסף לסימניות
השלישית מושלמת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה