הנסיכה הורודה ו...

• הוסף לסימניות
בהצצה שניה גם החמישית יפהיפיה

• הוסף לסימניות
השלישית והחמישית כובשות.
אהבתי את הקונטרס בין ה"גסות" והבראשיתיות של העץ לבין הדימוי שהתחרה משדרת.

• הוסף לסימניות
יותר מידי תמונות מכדי להתייחס בפרוטרוט

תמונות מקסימות
משהו בגוונים לא מדוייק, יותר מידי צהבהב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1416871:
יותר מידי תמונות מכדי להתייחס בפרוטרוט

תמונות מקסימות
משהו בגוונים לא מדוייק, יותר מידי צהבהב.

תודה.:)
חיכיתי לשמוע משהו על התאורה. גם לדעתי היא לא כ"כ מושלמת.
{עד שיש טיפה זמן להעלות תמונות . ועד שיש אמא שתסכים לרעיון. ועד ש...
שוכחים לגמרי לערוך אותן נורמלי. אולי אני קצת מכלילה. אך הכוונה היא אלי ספציפית}

• הוסף לסימניות
איכשהו התפספס לי האשכול הזה.

מקסים מלכי...!
אני אוהבת במיוחד את הסט הראשון הורוד. זה כזה ורוד...אבל לא ורוד מעיק. פשוט מתוק.

באופן כללי חסר ריטוש לפנים ויש על הבובה הבהקים מרגיזים קצת.
את האחרונות אני לא מספיק אוהבת.
הכובע ענק עליה.
ויש עוד מה לעבוד על תנוחות...בעיקר על הרגליים,בכל התמונות הם פשוט 'זרוקות' (טוב,לא בכולם...כי לא בכולם רואים ;) )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1417083:
איכשהו התפספס לי האשכול הזה.

מקסים מלכי...!
אני אוהבת במיוחד את הסט הראשון הורוד. זה כזה ורוד...אבל לא ורוד מעיק. פשוט מתוק.

באופן כללי חסר ריטוש לפנים ויש על הבובה הבהקים מרגיזים קצת.
את האחרונות אני לא מספיק אוהבת.
הכובע ענק עליה.
ויש עוד מה לעבוד על תנוחות...בעיקר על הרגליים,בכל התמונות הם פשוט 'זרוקות' (טוב,לא בכולם...כי לא בכולם רואים ;) )

רחלוש.{נראה לי שאני הראשונה כאן שקוראת לך ככה . אני פשוט נוהגת לא לקרוא לאנשים בשמם הרגיל}

קודם כל: תודה על ההתייחסות. שנית חבל שאני לא כ"כ מבינה על אלו הבזקים מעצבנים את מדברת.
לגבי הכובע למה אני לא רואה שזה ענק? זה כ"כ בולט? זה בהחלט גדול. אך כנראה שצריך עניים כמו שלך בשביל לראות זאת.
לגבי הרגליים- צדקת. הפנמתי.:)

• הוסף לסימניות
הערות נטו לצורך שדרוג:
התאורה שלך היא טובה וטכנית התמונות טובות, אלא שבחרת כאן צבע מסויים שזה וורוד בהיר, הצבע הוא חיוור ואין לו כ"כ נוכחות והוא גם דומה לצבע העור של התינוקת המתוקה. כל התמונות כמעט צולמו בגוונים האלה שהם מאוד חיוורים, כאשר אחד מהדברים שיוצרים תמונה טובה זה קונטרסטיות מסויימת בגוונים. אם היית נניח שמה אותה בראשונה על שמיכה בצבע וורוד חזק היית מדגישה הרבה יותר גם את הבגדים שהיא לובשת שהם בוורוד בהיר, כרגע הם נבלעים. בשניה היה אפשר לעשות זאת אם הסרט והאחת המגבות היו בצבע בולט וחזק, וכן על הדרך. זה כלל מוכר בקומפוזיציה והולכת עין כי קונטרסטיות בגוונים תופסת את העין באופן מיידי ומדגישה כל מה שצריך להדגיש. אהבתי את הכובעים בשלישית והרביעית הם ממש עושים אותה בובה, אבל שוב מה שכתבתי למעלה, אם כי בכובע של הרביעית זה כבר נראה יותר טוב. שמיכה ממש כדאי שתהיה חדשה יותר.
הפוזות והזוויות מתוקות ואהבתי אחת אחת.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1418281:
רחלוש.{נראה לי שאני הראשונה כאן שקוראת לך ככה . אני פשוט נוהגת לא לקרוא לאנשים בשמם הרגיל}

קודם כל: תודה על ההתייחסות. שנית חבל שאני לא כ"כ מבינה על אלו הבזקים מעצבנים את מדברת.
לגבי הכובע למה אני לא רואה שזה ענק? זה כ"כ בולט? זה בהחלט גדול. אך כנראה שצריך עניים כמו שלך בשביל לראות זאת.
לגבי הרגליים- צדקת. הפנמתי.:)

הראשונה והאחרונה :)

הכובע מאד מאד גדול.מוזר שאת לא שמה לב לזה בעצמך..
צירפתי לך עזרים להסתכלות :)

חתכתי רק את הפנים והקפתי לך בעיגולים את ההבהקים שאני מדברת עליהם. זה עניין של ריטוש ואת מסדרת את זה. וכדאי גם את כל הגוף לרטש.

והכובע. דורש הקטנה של 4 מידות לפחות.

קבצים מצורפים

• מלכי3.jpg
    KB 78.8 · צפיות: 19
  • מלכי1.png
    KB 978.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1418468:

חתכתי רק את הפנים והקפתי לך בעיגולים את ההבהקים שאני מדברת עליהם. זה עניין של ריטוש ואת מסדרת את זה. וכדאי גם את כל הגוף לרטש.

איזה עיבוד טוב עשית לכובע, וגם בשמיכה משדרג ולא שמים לב שמעובד, יפה.

• הוסף לסימניות
איזה עיבוד טוב עשית לכובע, וגם בשמיכה משדרג ולא שמים לב שמעובד
, יפה.רק עכשיו שמתי לב לכובע.
שיפצת את הצבעים לא? יותר טבעי פחות כתום
התמונה קיבלה הקפצה יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1418679:
, יפה.רק עכשיו שמתי לב לכובע.
שיפצת את הצבעים לא? יותר טבעי פחות כתום
התמונה קיבלה הקפצה יפה מאוד.

לא בצבעים לא נגעתי.
תודה.

לדעתי זה דורש עוד הקטנה,אבל זה היה רק לצורך ה'מסר'...

• הוסף לסימניות
לא יכול להיות .
תשוי את 2 התמונות
הצבעים שונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1418468:

איזה קטע איפה הראש שלי?
משום מה הייתי מדומיינת שאת מדברת על הכובע גמד ולכן לא מצאתי את "הכובע בגדול"
אבל לא נראה לך שהגובה עשוי להיות ככה במכוון?
כן. על הכובע הגדול הכוונה. הרוחב בהחלט לא לעניין מבלי משים. אך הגובה אמור להיות ככה. זה כל הקטע בכובע הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1418861:
איזה קטע איפה הראש שלי?
משום מה הייתי מדומיינת שאת מדברת על הכובע גמד ולכן לא מצאתי את "הכובע בגדול"
אבל לא נראה לך שהגובה עשוי להיות ככה במכוון?
כן. על הכובע הגדול הכוונה. הרוחב בהחלט לא לעניין מבלי משים. אך הגובה אמור להיות ככה. זה כל הקטע בכובע הזה.

ממש לא..
זה כובע שאמור להיות מולבש על הראש. לא עומד ככה עם המון חלל בפנים.

אבל אני לא הולכת להתווכח על זה לפני שיקפצו עלי: "זה עניין של טעם".....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה