יש המון צבעים, צורות, גוונים וגדלים, ועם כל סוג נוסף שאני מגלה- סף החרדה עולהנכתב ע"י מנוחהלה;2064348:רק שאלה אחת-
פרפרי עש הם לא לבנים?
נכתב ע"י pr;2064101:שחורה עם המון נמשים...
קומיקו את צריכה ללכת לישון דחוף.
לילה טוב!!!
נכתב ע"י חני H;2064540:יש המון צבעים, צורות, גוונים וגדלים, ועם כל סוג נוסף שאני מגלה- סף החרדה עולה
תהני.
שי קיש- ממש אהבתי את האיור, מוצלח מאד! הוא מאויר ידני? הצביעה ממש יפה!
נכתב ע"י חני H;2064540:יש המון צבעים, צורות, גוונים וגדלים, ועם כל סוג נוסף שאני מגלה- סף החרדה עולה
תהני.
נכתב ע"י כבי800;2065131:טוב, אז כנראה שזה עונשי שלא בדקתי היטב את כללי האתגר.
מכיון שכבר ציירתי משו, אני מעלה כאן בנספח.
(עד שפעם כבר היו לי כמה רגעים להתיישב לעשות משו)
אז.... זה סוג של פרפר.
הפרפרים המלאכיים האלו חופשיים לעשות לא כלום- כשכולם מסביבם מתרוצצים בלי נשימה ממשימה למשימה...
פוטושופ.
נכתב ע"י שי קיש;2069873:בשם הפרפרים החמודים וצבעונים יעניק מלה"פ ירום הודו את אות יקיר האומה
לכבוד הגב' מורמרשטיין על ציור ממש יפה ועדין ביותרצפה בקובץ המצורף 293762
נכתב ע"י יפית כוכב;2074386:היי מירי ב! עד מתי האתגר? שלי בתהליכי ציור, יש מצב להמתין עוד יום יומיים?
ים הצלחות!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים