-- הנספח (המן הסתם זמני) לאשכול אומני האיור והקומיקס --

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;2456048:
לא צריך לעשות רזולוציה מדי קטנה, תלחצי על שלי למשל ותיראי ששמתי קובץ גדול דיו.
רק צריך להקפיד שזה יהיה מלבן שוכב, ואז זה מוצג באשכול בקטן , ומי שרוצה יכול ללחוץ ולהגדיל.

אצלי בכל אופן,
כשהרזולוציה גבוהה התמונה גדולה...?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;2455991:
פותחים דף לבן חדש (קובץ חדש), בצורת מלבן רחב,
ומדביקים עליו כמה עבודות שלך אחת ליד השניה.

אהה..הכוונה לפתוח בפוטושופ קובץ וליצור תמונההה
חשבתי שיש אפשרות כזו בתגובות עצמן.. לקבץ תמונות למסמך אחד.
סבבה הכל טוב.

• הוסף לסימניות
יוו, רחלי הנסיכונת שלך בתמונת פרופיל פשוט מתוקה!!!
שונה מעט מהסגנון הרגיל שלך...
תתחדשי על התמונה החדשה,
ואשמח אם תעלי אותה בנפרד, שנוכל להנות ממנה ולחזות כראוי בזיו פניה;)...

• הוסף לסימניות
בבקשה בתיה....ותודה על הפרגון.

קבצים מצורפים

• -ילדה.jpg
    KB 545.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
ליבליב, אני לצידך.
ובכלל, אתם לא חושבים שזה לגמרי לא הוגן לפתוח אשכול כזה בצהרי יום חמישי ולאלץ את כולם לנטוש את הבצל והספונז'ה לגורלם - ופשוט לבוא לתפוס מקומות?!

האשכול אכן - רעיון אדיר!
אבל חושבני שהיה מן הראוי ליידע את הציבור לפחות יממה קודם על הרעיון ולקבוע שעה פחות או יותר לפתיחת האשכול. ואז בא נגיד, הרבה יותר היו מצליחים להספיק להתכונן ולעצב להם פרסומת ראויה.
אני מאמינה שכמה וכמה ציירים הזדרזו להעלות עבודות מלמעלה. והיו רוצים לתכנן את עצמם טוב יותר.

עד כאן. המגב מחכה לי----

• הוסף לסימניות
תודה רחלי:)
מתיקות נוטפת!!!
הקונטור הצבעוני מאוד מוסיף...!

• הוסף לסימניות
אוי קרעתם אותי מצחוק עם השמירת מקומות האלו!!!!!
יש לציין שהראשונה היתה יפית, פטנט רשום במשרד הפטנטים....

ואם זה ככה עובד, אאז-
זה שבספר שלוש, נכון תפסת לי?!
אוקי, אני מסודרת :D:D:D:rolleyes:

תיזהרו לא להשפריץ מים

• הוסף לסימניות
אני חייב להגיד שלא ידעתי שמסתובבים פה כאלה כשרונות.
רעיון מעולה יואל!

בנוגע לשמירת מקום, זה לא רעיון טוב, כי מי שכבר פתח, בפעם הבאה הוא יקפוץ להודעה האחרונה ולא יחזור להודעות שנערכו למעלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;2456591:
אני חייב להגיד שלא ידעתי שמסתובבים פה כאלה כשרונות.
רעיון מעולה יואל!

בנוגע לשמירת מקום, זה לא רעיון טוב, כי מי שכבר פתח, בפעם הבאה הוא יקפוץ להודעה האחרונה ולא יחזור להודעות שנערכו למעלה.

למה, בד"כ האשכול נפתח מההודעה הראשונה לפי הסדר.
תלוי איך שמגדירים.

• הוסף לסימניות
כמו שציינו מעלי, תשתדלו (ואני מתכוון תעשו - בבקשה :) ) שהעבודות יהיו על דף אחד. צריך לשמור על על אחידות. בנוסף זה פשוט לא אסתטי ולא מקצועי שההודעות ככה ארוכות.. תאמינו לי שללקוח מספיק 2 עבודות כדי לדעת אם זה מה שהוא מחפש. תבחרו את ההכי טובות בעיניכם, ואתם תמיד יכולים לפרסם אתר או משהו בו השאר מופיעים.

ובנוגע לשמירת מקומות, אני חייב לציין שהופתעתי, לזה לא ציפיתי... אתם גנובים לגמרי.:D זה לא כאילו שיש 300 ציירים אתם יודעים....

• הוסף לסימניות
למי שלא הבין..אני די פחות מחזיקה מהחשיבה של "תפיסת מקומות ראשונים"(פשוט צפיתי שיהיה איזה קטע כזה והבנתי את החשיבה של אנשים ב"דרך הטבע" לא שאני מסכימה עם זה..)
יש בורא לעולם הכל בסדר!
חוץ מזה שאני בטוחה שלקוח שבא לעשות חיפושים, ורוצה להוציא את הכסף שלו על הכי טוב, זה לא משנה איזה מספר אתה בהודעות , זה משנה אם קלעת לטעם, אם אתה באמת טוב, ו-אם נשפך עליך באותו יום כד מוזהב של סייעתא דשמיא.
כמובן שמי שפחות טוב מהמקצוענים הממהדהימים שיש לנו כאן, וצריך להודות באמת..לא כולנו מקצוענים ברמות כאלה, אז ה' יזמן לו את העבודות שלו גם בלי קשר למיקום שלו באשכול הזה.
ועוד פסוק (כי אני במצב רוח רבנית משהו חחהה חהה)
"הרפו ודעו כי אני ה'."
אז יאללה!
להתמסר לקייגעלים למגב ולשאבעס בלב רגוע! :D

• הוסף לסימניות
>>תפסתי ליום שאני אדע לצייר...<<​
;)

• הוסף לסימניות
מירי ב- הנערה הימנית שם פשוט וואו.
כמה חן ורוך ,יפהפה!

• הוסף לסימניות
אני לא מאמינה!
מחקו לי את ההודעה! את המקום שתפסתי!:(:(:(
סליחה, גבירותי, הנחתי כאן את התיק שלי! כל השורה הזו תפוסה לי!!! באתי ראשונה! עוד לפני שפתחו את הדלתות!!!
:mad::eek:
שומו שמיים.
ה מ נ ה ל ת !
למה מחקו לי???

אהה, ושבוע טוב, וחודש טוב. ושמייח.
אהה.

• הוסף לסימניות
שבוע טוב וחודש שמח יפית,
בשורות טובות ישועות ונחמות ושלא תדעי עוד צער!!!!
שהכל יתהפך לטובה!!
אבל באמת לא חושבת שיש ענין בהודעות 'מתות' באשכול ההוא,
בזמן שכבר לא יכלת - לא את ולא האחרים/ות לערוך את ההודעות...
תעלי עכשיו יקירתי, את הציורים שלך - אף אחד לא יפספס, לא משנה המיקום.

• הוסף לסימניות
אם כבר עלה הנושא
אולי עדיף (אם יש דבר כזה בכלל) להשאיר תמיד אופציה לעריכה---?

• הוסף לסימניות
זה כבר לא תלוי בי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Pencil;2457685:
אם כבר עלה הנושא
אולי עדיף (אם יש דבר כזה בכלל) להשאיר תמיד אופציה לעריכה---?

יש בזה בעיה, כי יכול להיות מצב שניק בשם 'יוצמח' [לצורך הענין] יעלה דבר לפורום, ויקבל על כך צלצול מהניק 'חנטריש' [כנ"ל] ואחר כך יוצמח דנן יערוך את מה שהעלה, באופן שיעצבן את החנטריש שכעת כבר לא מסכים בכלל למה שנכתב/הועלה,

והיות שמטרת הצלצולים היא לשמש אינדיקציה על הדבר שהועלה איך הוא התקבל בעיני הניקים, ועד כמה הוא מוצלח מבחינה מקצועית [ולא כמו שחלק חושבים שזה כדי להעשיר את הניק, שיהיה לו יותר כסף לקנות מסטיקים למשל, או כדי לזכות בתואר הניק בעל הצלצולים הרבים ביותר ולקבל מתנה מהפרזידנט] הדבר יוכל להטעות את הציבור הפרוגי. וכדי ביזיון וקצף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרציפן;2457857:
יש בזה בעיה, כי יכול להיות מצב שניק בשם 'יוצמח' [לצורך הענין] יעלה דבר לפורום, ויקבל על כך צלצול מהניק 'חנטריש' [כנ"ל] ואחר כך יוצמח דנן יערוך את מה שהעלה, באופן שיעצבן את החנטריש שכעת כבר לא מסכים בכלל למה שנכתב/הועלה
אבל אפשר לערוך תוך עשרים וארבע שעות. וא"כ אפשר לעצבן את חנטריש גם ככה???!!! פתרון טוב זה לצטט את ההודעה של 'יוצמח' [לצורך הענין]
ואז גם אם הוא יערוך את הודעתו, עדיין היא תהיה שרירה וקיימת בתוך הודעתו של חנטריש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה