מלחמת התקומה הנספח השבועי • שבוע 51

האם ישראל מנסה לגרור את איראן לעימות ישיר?

• כן. כדי לאלץ את ארה''ב לעזור לה מול איראן.

הצבעות: 298 34.1%
  • לא. היא מנסה להילחם בחיזבאללה לבדו.

הצבעות: 577 65.9%

• סה"כ מצביעים
    875
מצב
הנושא נעול.
הדיווח המקורי כנראה היה פייק
אתה יודע בכמה מקומות מעתיקים מפרוג?
אני העליתי דיווח עם שגיאת כתיב אחרי חצי דקה אני מקבל אותו, עשיתי ניסוי ושהעתקתי דיווח שיניתי אות ונחש מה קרה?

אני העליתי דיווח עם שגיאת כתיב אחרי חצי דקה אני מקבל אותו, עשיתי ניסוי ושהעתקתי דיווח שיניתי אות ונחש מה קרה?
איפה מעתיקים מפרוג?

ארגון ההגירה הבין-לאומי: יש לפחות 90,530 עקורים חדשים בלבנון - כולל כמעט 40,000 ב-283 מחנות עקורים.
מענין אם גם את תושבי הצפון הישראלים הם גם החשיבו כעקורים..

על זה נאמר ''נו באמת''
כי את הדיווח הזה ראיתי כשלוש שעות לפני שפורסם בפרוג
אך כדי לא לחפש הרבה הבאתי את הציטוט מפרוג
(אפשר פשוט להגיד שמדינת ישראל הרבה פעמים אומרת הרבה ועושה מעט עיין ערך הצהרות גלנט 11 חודשים
ושלא תמיד היא עומדת במילותיה).

אתמול נראה לי היה גם איזה חמישים
מישהו מנצל את זה שאף אחד לא שם לב לעזה (בפרט אחרי שפרוגמטי שינה את תשומת הלב לצפון) ופשוט דואג לנקות את רפיח
אגב, לפי אל ג'זריה גם היום מעל 50

בכיר בחיזבאללה, נוואף מוסאווי, בערוץ אלמנאר: לוחמי חיזבאללה משתוקקים למלחמה קרקעית עם ישראל, זו הדרך היחידה לרסק את ראשיהם ולשבור את גבם.
שמישהו ימסור להם שזה הדדי

בישראל מבהירים לאו״ם ולעולם: "בשבועות הקרובים אין סיכוי להגיע להסדר עם חיזבאללה, ישראל עומדת על יישום החלטה 1701, לא תתפשר עליה וגם לא תסכים להפסקת אש זמנית״.
נחייה ונראה

מזכיר לי את הסיוטים שהיו לנו בעזה בהפסקות האש אחרי המבצעים,
בלילה הולכים לישון עם איומים מפה עד אפריקה מישראל וחמאס
ובבוקר פיקוד העורף: החיים חוזרים לשגרה מלאה
וואו וואו מקווה שזה לא יהיה פה, אם אתם רוצים הפסקת אש אל תאיימו על כל העולם ואשתו ואח"כ תסביר איך זה בדיוק טוב לנו עכשיו הפסקת אש וחיסלנו את החיזבאללה
אה והעיקר שהירי הבוקר(אחרי הפסקת אש) זה כלום זה רק ירי בודד/ ארגונים סוררים/ עוד לא הגיעו לכל פעילי הארגון (כמובן הרי פוצצנו להם את הביפרים, איך ידעו?)להודיע שיש הפסקת אש/ פגיעת ברק וכו' וכו' וכו'
בקיצור בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה

ולי זה מזכיר את כל הדיבורים על עסקת חטופים.

כל פעם האמריקאים יוצאים בהצהרות מפוצצות, בפרוג מתחיל דיכאון כללי, ובסוף אין כלום.

מדהים איך הרוטינה הזו חוזרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה