- הוסף לסימניות
שהייתה עיסקה על השולחן וישראל היא זו שהכניסה עז והפילה את העיסקה
נראה לי שרפי רשף ישמח לראיין אותך
שהייתה עיסקה על השולחן וישראל היא זו שהכניסה עז והפילה את העיסקה
לא, תקרא שוב מה שאמרתישהייתה עיסקה על השולחן וישראל היא זו שהכניסה עז והפילה את העיסקה
נראה לי שרפי רשף ישמח לראיין אותך![]()
זה הולך לשני הצדדים...הפוך על הפוך
לפני הפסקת אש הם רגילים לתת את המנה הרצינית שיוכלו לדברר ניצחון
לא ראיתי עלית מדרגה משמעותית במיוחד בימים האחרונים.זה הולך לשני הצדדים...
גם אנחנו מזדרזים עכשיו להנחית מכות רציניות בדאחייה, סתם כדי שנוכל לדברר ניצחון לעם ישראל.
אדם גולדטוב,
בואו נעשה סדר.
מתוך אתר ערוץ 14.
ראש הממשלה בנימין נתניהו אישר “באופן עקרוני” את ההסכם המתגבש להפסקת האש עם חיזבאללה במהלך התייעצות ביטחונית עם בכירים בישראל, כך מסר מקור המעורה בפרטים היום (שני) ל-CNN.
לפי הדיווח, לישראל עדיין יש הסתייגויות בנוגע לכמה פרטים בהסכם, שצפויים להיות מועברים לממשלת לבנון בהמשך. פרטים אלו ועקרונות נוספים עדיין נמצאים במגעים, ומספר מקורות הדגישו כי ההסכם לא ייחתם באופן סופי עד שכל הסוגיות ייפתרו.
כאמור, זה בדיוק מה שקרה בעבר עם הסכמים בעזה,
רחוק מלהיות ודאי שיהיה הסכם בפועל.
כלומר, אני לא נביא, אולי כן יהיה הסכם...
מה שאני אומר, שהדיבורים האלו ספציפית לא מעלים ולא מורידים
חשבתי כמו שכתבת, והגעתי למסקנה שכמה שההסכם הזה יהיה גרוע, בנט/לפיד היו מצליחים להביא הסכם גרוע הרבה הרבה יותר. אחרי הכל לבנון זה בכלל לא פה [תל אביב] אלא עמוק עמוק צפונה.בואו נגיד את האמת
באם יהיה הסכם שלא נדע את פרטיה (שזהו סימן מובהק שזה לא טוב לנו)
אז צריך להגיד לכל המדבררים (כברדוגו וכו' שינסו להסביר לנו כמה זה כורח המציאות וחייבים וזה הסכם טוב ו.... ו...... ובלה בלה בלה (ויכול להיות שהם גם צודקים)):
תחשבו שהראש ממשלה זה בנט או לפיד ויו"ר האופוזציה הוא ביבי
האם גם אז זה היה הסכם טוב וכורח וכו'
אז שלא יבלבלו לנו בשכל
אין בעיה, בתנאי שאמרת בשנה האחרונה לכל המברברים (בן כספית דרוקר וחבר מרעיהם), תחשבו שהראש ממשלה זה בנט וכו'בואו נגיד את האמת
באם יהיה הסכם שלא נדע את פרטיה (שזהו סימן מובהק שזה לא טוב לנו)
אז צריך להגיד לכל המדבררים (כברדוגו וכדו' שינסו להסביר לנו כמה זה כורח המציאות וחייבים וזה הסכם טוב ו.... ו...... ובלה בלה בלה (ויכול להיות שהם גם צודקים)):
תחשבו שהראש ממשלה זה בנט או לפיד ויו"ר האופוזציה הוא ביבי
האם גם אז זה היה הסכם טוב וכורח וכו'
אז שלא יבלבלו לנו בשכל
עליהם אני לא בונה הם אנטי ביבי בכל מצב לא משנה אם בדרך נשרפת לנו המדינה על כל יושביה ח"ואין בעיה, בתנאי שאמרת בשנה האחרונה לכל המברברים (בן כספית דרוקר וחבר מרעיהם), תחשבו שהראש ממשלה זה בנט וכו'
הפרשנות שלי לידיעה כזו:בכירים ישראליים: אחרי ההסכם - לא תהיה קריאה רשמית לתושבים לחזור לבתיהם
ירון אברהם
מח יצירתי והלוואי שגם צודקלאט לאט התמונה מתבהרת.
שנה שלימה שהוא עומד לבד מול כ-ו-ל-ם,
הם צורחים להפסיק, והוא מתעקש להמשיך.
הם עוצרים, והוא דוהר קדימה.
הם מתדרכים, תוקעים מקלות, מפריעים, והוא מתעלם וחותר לניצחון המוחלט.
ואז הגיע מצב שאין ברירה, חייבים לגייס את תמיכת מערכת הביטחון להמשך הלחימה.
איך עושים את זה? קל!
תומכים בהפסקת אש,
כ-ו-ל-ם פתאום מתנגדים.
האולפנים מתמלאים עד אפס מקום בכל מיני 'לשעברים' שצווחים כי כרוכיא: להפסיק?! השתגעת?! חתיכת מופקר! חייבים להמשיך!
והוא צוחק לעצמו: אה, חייבים להמשיך? מצוין! זה בדיוק מה שרציתי לשמוע.
יאללה ממשיכים.
לילה טוב לכם.
ואיך זה קשור לתגובה שלי שציטטת?אדם גולד
חשוב מאד. סרטון מלפני כמה ימים, שפרסם העיתונאי רועי קייס, שבו נשיא לבנון לשעבר, אמין אל-גמייל מתחנן שישראל לא תאפשר את הסכם הפסקת האש במתכונתו הנוכחית. הוא מזהיר שההסכם:
1. יחזק באופן משמעותי את חיזבאללה
2. יעניק לחיזבאללה אמצעים וסמכויות שיאפשרו לארגון לשלוט בזירה הלבנונית כאוות נפשו
3. לטווח הארוך ההסכם לא משרת את האינטרס הישראלי.
4. בנוסף, הוא גם לא משרת את האינטרס של העולם הערבי (המתון, למיטב ההבנה)
5. יהיה בבחינת פצצה מתקתקת.
6. יהווה לא יותר מהכנה למלחמה נוספת.
אז אחרי שהסבירו לנו בלי הפסקה (ובהגזמה לכאורית) שאין ברירה אלא להמנע מתקיפת תשתיות ו/או מטרות של מדינת לבנון כדי לא לפגוע במתונים בלבנון - לא כדאי שלפחות נקשיב לתחינות שלהם לא לחתום על הסכמים מטומטמים?
מאמין שלא יעשו העתק הדבק וזהו. מסתמא ישנו את התאריך.השר וחבר הקבינט אבי דיכטר: לתושבי הצפון ואחרים מכל רחבי הארץ שפונים אלי, מי בדאגה ומי בעצה, אני מבקש להרגיע ולהבהיר:
אם ההסכם מול לבנון יהיה ״העתק הדבק״ של 1701 - לא אתמוך בו. ההסכם ההוא הכשיר את החזבאללה לקראת השלישית, בה פתח ב-8/10 כדי לעזור לרוצחי החמא״ס בעזה.
מחר בקבינט נלמד את הפרטים ונחליט בהתאם.
לא עשו ביטול לימודים, בחיפה חזרו למדרג צהוב זאת אומרת לימודים ליד מרחב מוגן, בצפת בוטלו אבל נראה לי הרבה זמן בצפת לא היה לימודים. והנושא הוא שמפחדים מחר ממטחים רציניים לפני הפסקת אש, אל תשכח במלחמת לבנון השניה מתי נהרג עמנואל מורנוברצינות. נקודה אחרת. אחרי ההודעות של ביטול לימודים אני אישית מפקפק קצת בזה שהולכת להיות הפסקת אש אלא נראה יותר כיוון של אש ללא הפסקה. ביטול לימודים לא עשו גם בימים הכי הכי.
האינטרס שלו כלבנוניאדם גולד
חשוב מאד. סרטון מלפני כמה ימים, שפרסם העיתונאי רועי קייס, שבו נשיא לבנון לשעבר, אמין אל-גמייל מתחנן שישראל לא תאפשר את הסכם הפסקת האש במתכונתו הנוכחית. הוא מזהיר שההסכם:
1. יחזק באופן משמעותי את חיזבאללה
2. יעניק לחיזבאללה אמצעים וסמכויות שיאפשרו לארגון לשלוט בזירה הלבנונית כאוות נפשו
3. לטווח הארוך ההסכם לא משרת את האינטרס הישראלי.
4. בנוסף, הוא גם לא משרת את האינטרס של העולם הערבי (המתון, למיטב ההבנה)
5. יהיה בבחינת פצצה מתקתקת.
6. יהווה לא יותר מהכנה למלחמה נוספת.
אז אחרי שהסבירו לנו בלי הפסקה (ובהגזמה לכאורית) שאין ברירה אלא להמנע מתקיפת תשתיות ו/או מטרות של מדינת לבנון כדי לא לפגוע במתונים בלבנון - לא כדאי שלפחות נקשיב לתחינות שלהם לא לחתום על הסכמים מטומטמים?
כשמתחילים לספר לנו שלא יהיה אמברגו , וארה"ב תטיל וטו במועצת הבטחון על החלטות כנגד ישראל .הפרשנות שלי לידיעה כזו:
ההסכם נועד כמו שפורסם בימים האחרונים להוריד את הלחץ והחשש מהממשל האמריקאי שעומד בסוף ימיו (איפה כל אלו שדיברו על ג'ו הציוני ושאר הירקות סוג ג' האלו?)
וככה הוא גם ישווק לציבור
מאותה הסיבה גם לא יקראו לציבור הישראלי לחזור לצפון מתוך רצון לחזור למערכה בסיום הפקת האש ועם חילופי השלטון בארה"ב, או לפחות כדי למכור לציבור הישראלי מחשבה כזו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: