הנספח לאתגר** א אידישע ראש השונה**

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י jrmoon;n5071986:
פספסתי את ההוראה על שולחן החג. עבדתי כבר כמה ימים על ציור שמביע רק את ראש השנה בצורה רעיונית. האם אפשר להגיש בכ"ז?

א-ל-י-פ-ו-ת----
זה רק ציור, או גם תוספת עיבוד של תמונה?

• הוסף לסימניות
צומת דרכים

1. קווים במאנגה סטודיו
2. צביעה בסיסית בManga Sudio
3. אור וצל מורכב יותר ועבודה על העננים PaintTool SAI
4. טקסטורות, תיקונים ופילטרים Photoshop

השתמשתי בשש תמונות כהשראה ועברתי הרבה פעמים בין התוכנות, ולקח לי 20 + שעות. (אם הייתי יותר מנוסה היה לוקח פחות זמן.)
הגודל הקטן שבו הציור מוצג מסתיר הרבה פגמים. נס שלי ^_^

יש כאן שלב ראשוני בקובץ PSD. חבל שלא שמרתי את כל השלבים. פעם הבאה.

תודה ל Pencil ו shulamita על המילים המחממות.

• הוסף לסימניות
ואווו להבא תשמרו את השלבים (זו יצירה בפני עצמה)... פשוט עוצמתי ומרתק!

• הוסף לסימניות
jrmoon! הפתעת אותי בגדול!!:eek::eek::eek:
איזו השקעה! איזו אווירה! תמונה למכירה בגלריות אומנים!!!
זה מטורף!!:D

• הוסף לסימניות
מזכירה לכל מי שעדיין לא השתתף ורוצה עוד להשתתף, האתגר נסגר הערב!!
תוצאות יהיו בימים הקרובים אי"ה.

• הוסף לסימניות
jrmoon...
זה עצמתי!!

• הוסף לסימניות
מירי ב- ממש יפה
הראש של הכבש,הכי אהבתי:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י jrmoon;n5071986:
פספסתי את ההוראה על שולחן החג. עבדתי כבר כמה ימים על ציור שמביע רק את ראש השנה בצורה רעיונית. האם אפשר להגיש בכ"ז?

אתם בטוחים שאתם ציירתם את זה??
זה מטורף בקנה מידה!
ממש ציור ברמה בנלאומית!

ואני ממש אשמח אם תעלו את זה בגודל גדול יותר שיהיה אפשר להתעמק בפרטים...

• הוסף לסימניות
קולולולולולולולולולוווווווווו!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה