התכוונת לנשים? מצטערת. אין לי את זה בנשמה.נכתב ע"י אבימי;2105714:גיבו נא,
מזוקנים בפועל ומזוקנים בנשמתם פנימה.
נכתב ע"י משב;2105900:התכוונת לנשים? מצטערת. אין לי את זה בנשמה.![]()
נכתב ע"י אבימי;2106319:יש גם גברים רבים גלוחי סנטר עד ברק.
הכוונה שלי היא, שכמו הרעיון שלכל דבר יש נשמה, מהות שמגדירה אותו, המשהו שהדבר מותיר בראש, יותר תחושה או טעם מאשר משהו פיזי,
זה הדבר שאני קורא לו מזוקנים בנשמה....
כאלה שיש להם את אותה פעולה ערטילאית שעושה הזקן.
מעין חשיבות או דווקא דכדוך. ה...דבר הזה שיש רק לאנשים עם זקן, לסוגיו, אבל יש גם לכל אחד.
הובנתי סביר, או שמלמלתי לעצמי בתמהוניות?
נכתב ע"י משב;2107113:מעניין שבהתחלה עשיתי את זה. בסוף החלטתי שזה לא מתאים לפורום.
(כנראה התגייר בסוף..)![]()
נכתב ע"י יפית כוכב;2107091:אסתר 25, יאוו, הצחקת אותי! (וזה דבר נדיר למדי עבור טיפוס קודרני ואפרורי כמותי)
זה טובבבבב
מבינה אותך שזה לא יוצא לך מהראש... והנצחת את זה מצוין!
תעלי עוד עבודות מוצלחות, יפות והומוריסטיות!
ים הצלחות
נכתב ע"י ליבליב;2107628:האמת היא שעדיין לא הבנתי במה עוסק האתגר.
זקנקן ..זקן..אל תסתכל בקנקן..ערטילאית.. חשיבות.. דיכדוכה של נפש מזוקנת..
איבדתי אותכם איפשהו.
נכתב ע"י אבימי;2107887:משהו עם זקן, ושיצחיק.
אוי, יצא לי מסובך מדי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים