נכתב ע"י אבימי;2107887:משהו עם זקן, ושיצחיק.
אוי, יצא לי מסובך מדי.
נכתב ע"י ליבליב;2108099:אנאל..
עד שקלטתי לאן המקל השני מחובר חחח
איפה "אביגדור רייזע" של שירי שיעשה שיחת בריאות לסבא הזה?
מתוק עד כדי סכרת. ראו הוזהרתם.![]()
נכתב ע"י sweetpanda1;2110683:בת-חן איזה רעיון מגניב!!! חבל שקצת קשה להבין בגלל השירבוט....
נכתב ע"י שי קיש;2110993:הלכתי על ציור מוחשות הגאווה ,כך עלה בדמיוני באופן הבוטה ביותר
קראתי לו סיסרע (ה ע' בכוונה תחילה !)
צפה בקובץ המצורף 298328
נכתב ע"י משב;2111141:שי קיש. היצירות שלך מלאות חיים וצבע,. מדהים!!
אבל למה בנספח?
נכתב ע"י חני H;2111228:איטה, גדול-גדול!
שאלה קטנה: לא התכוונו לזקן יהודי דווקא? ז''א, כל זקן כשר לאתגר?
נכתב ע"י ליבליב;2111467:אני הוא כתב "לאו דווקא" זקן יהודי נראה לי...
אבימי את מוזמן להאיר את עינינו.
מדובר בזקנים יהודים בלבד או מזוקנים כולם?
נכתב ע"י אבימי;2111564:זקנים יהודים, זקנים טורקיים
זקנים זקנים, זקנים צעירים
זקנים מכל הסוגים.
להיפך, ככל שמתרחקים מהמשמעות הפשוטה והמיידית, כך פוסעים והולכים בשדה החמקמק הזה ששמו: יצירתיות.
נכתב ע"י ליבליב;2111606:מממ האמת שלא תיכננתי להשתתף באתגר הפעם כי אני חושבת שאני לא הכי טובה בלהצחיק (אני מהאנשים שהורסים בדיחות כשהם מספרים אותן..עם השנים למדתי פשוט לא לספר ..)
אבל עלה לי תמונה בראש כבר כמה ימים שהיא לא יוצאת.
ונראה לי שהיא די מרוחקת מהרעיונת השגרתיים
בכל אופן היום בבוקר הוצאתי את זה מהכוח אל הפועל אבלל..
לא נראה לי שזה יצחיק מישהו אחר מלבדי![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים