***הנספח לאתגר הדו-שבועי, חיבוקים***

• הוסף לסימניות
אסתר -
ציור מרגש - אהבתי!
גם הקוים זורמים, מהמם ובפרט להתחלה...

• הוסף לסימניות
ציורים מקסימים אחד אחד.
אסתר-מדהים
רפי-אהבתי את הציור אך במיוחד את החתימה!!

• הוסף לסימניות
אני לא מפה אבל הציורים שלכם גם בלי להבין הרבה -מהמהמים ! זה לא מילה (אני קבוע אוהבת להיכנס לכאן ולהנות מפרי עמלכם)
תמשיכו כך........

• הוסף לסימניות
עד אייזה יום אפשר?
אני רוצה גם, ויש לי כבר סקיצה.

• הוסף לסימניות
אשכול האתגר לא נעוץ.
:mad:

• הוסף לסימניות
אפשר עד היום ב-10 בלילה!
וארז, זה לא נעוץ כי נוכחנו לראות שהנעיצה רק מעלימה מהעין את האשכול.

• הוסף לסימניות
אה חבל רציתי להשתתף היה לי רעיון יפה אבל עם כל הפירמוט של המחשב לא הלך לי...לא נורא אולי פעם אחרת. PR כל הכבוד על הנושא המעניין שבחרת לאתגר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1965957:
וארז, זה לא נעוץ כי נוכחנו לראות שהנעיצה רק מעלימה מהעין את האשכול.

אז לכל הפחות, שימי קישור אליו בהודעה הראשונה שבאשכול הנוכחי.
אשכול זה קופץ פעמים רבות יותר, מהאשכול של האתגר. לפחות תהיה נגישות.

והיצירות מקסימות!!

• הוסף לסימניות
מירי מה שציירת מדהים
לבכות!

• הוסף לסימניות
מירי, זה עצוב כמה שזה אמיתי.
והסגנון מדהים

• הוסף לסימניות
מירי - ממש כואב הלב!

• הוסף לסימניות
ליהיא, עדיין לא החלטתי כי פשוט אני לא מצליחה להחליט.......
יש שם כל כך הרבה מקום ראשון
אם את רוצה להקשות עלי - אני מאריכה את זה ביום. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה