***הנספח לאתגר הדו-שבועי, חיבוקים***

• הוסף לסימניות
יפית,
קרעת אותי מצחוק:D

• הוסף לסימניות
יפית, אחד הטובים!
את עוד תגיעי רחוק...

• הוסף לסימניות
יפית, זכית עכשו לשמח יהודיה !
( שכמעט נרדמת מול המחשב ... )

• הוסף לסימניות
יפית, איזו הבעה מוחשית, אלו הצללות מקסימות.
והציור עצמו???
ואו.
בהחלט.

• הוסף לסימניות
חחחחח יפית הרגת!!!!
אילו הבעות....:D:D:D

• הוסף לסימניות
תודה חברים!
2 שיעורי היסטוריה שנוצלו (לפי דעתי בכל אופן) כהלכה...

שמחתי לשמח!
שבת שלום, וים הצלחות לכולם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1959052:
תודה חברים!
2 שיעורי היסטוריה שנוצלו (לפי דעתי בכל אופן) כהלכה...

שמחתי לשמח!
שבת שלום, וים הצלחות לכולם!

תקשיבי, אני לא יודעת איך זה קורה לי ולמה, אבל כל הסיפורים האלה גורמים להתגעגע לשיעורי הסטוריה... :cool:

• הוסף לסימניות
רפי, זה מצחיק בצורה חסרת מעצורים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ב;1959240:
תקשיבי, אני לא יודעת איך זה קורה לי ולמה, אבל כל הסיפורים האלה גורמים להתגעגע לשיעורי הסטוריה... :cool:

נשמע מוכר.
גם לי זה קורה לפעמים בחופשים, ואז אני פועלת עפ"י הפתגם
"אם יש לך פתאום חשק עצום לעזור, שב וחכה שזה יעבור לך"
בד"כ זה עובד לא רע.;)

• הוסף לסימניות
רפי - הרעיון מקורי ומקסים.
והביצוע - מיוחד!!!!!!!

• הוסף לסימניות
רפי
איזה רעיון מקורי!
וההבעות פנים.. וואו...!

• הוסף לסימניות
מותר לי להגיב? :)
הציורים פה ממש מיוחדים בתחרות. אחד אחד!!
ההבעות. המתיקות. האומנות. מדהים!
היצירה של האם והתינוק - מרגשת וממיסה!!
בראשונה, התינוק לא כל כך מזמין.
נראה לי שכדאי שתתני לו חיוך מתוק של תינוק בן יומו (כן יש דבר כזה! לכל האחינים יש תמונות ראשונות עם תפיסה כזו. ב"ה - שימשיכו כך :) ) וזה ממש ידרוש.
בשני'ה - ההתרפקות שלו כל כך רוגעת. את מיוחדת!
ושל הדוב - מצחיקה ביותר. D:
אי אפשר להפסיק לצחוק!
החיוך של הדג בראשונה כל כך אותנטי, ההנאה מהחופש. והבהי'ה הלא מאמינה של הדוב. שכנראה כבר עומד שם מהבוקר ומצפה. שקשה לו להאמין שהדג הנכסף בהישג ידו...
והשני'ה - האושר של הדוב מהאוצר, והתנוחה המנסה להיחלץ של הדג הקטן שנבלע בתוכו, הסנפיר שנשאר מעל ידו של הדוב כאילו מנסה לפלס את דרכו החוצה... אחחח זה הי'ה ממש טוב!

• הוסף לסימניות
לדעתי ההבעה של התינוקי אותנטית ומזמינה גם בראשונה. מדהים. יפהפה. אסתר. את כשרונית. הצליחי.

• הוסף לסימניות
אבימי - ההודעות שלך והלוגו החדש שלך מצחיקים בצורה חסרת מעצורים.

שירי- לאתגר כזה חיכה הפורום כל הזמן.

לו יצוייר - מתוק!!!!
ישי - תנוחת החיבוק כ''כ אמיתית!
יפית - חחח...חחח...חח
א''ב - הרעיון וואו! ממיס.
משב - צביעה גיזעית וסיגנונית
רפי - מקורי ומושלם בביצוע.

צ'או

• הוסף לסימניות
אסתר, זה ציור ראשון שלך? את לא נורמלית. מוכשרת!! אהבתי את סקאלת הצבעים שבחרת. מאוד מתאימה לנושא. תצליחי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה