נכתב ע"י יפית כוכב;2200041:וואו!
השמים עליו פס- ביצוע אדיר! נדמה לי שאני מזהה את היוצרת---
למה מה קרה- משעשע! ביצוע מקסים
אחלה רעיונות, יש לכם.
אני עדיין מחכה להברקה שתיפול לי-------
נכתב ע"י m3;2200391:לא יכולה לא להגיב !!!!!
השיתוף פעולה / האוירה / הפירגון / עידוד / המילים הטובות כל הזמן!!!!!!!
זהירות אני עוקבת כל הזמן....
פשוט כיף לראות כזו אהבת חינם - ואני בטוחה שאני לא היחידה שחושבת כך ....
כולם, נכון???????![]()
נכתב ע"י pr;2200956:אכן, אכן..
הפורום הכי יפה באתר!!!
![]()
![]()
![]()
נכתב ע"י pr;2199092:אני מאד מבקשת -
אין לי זמן לענות לכל מי ששולח לי, אז בבקשה מראש אל תעלבו...
ויש כאלו ששלחו לי באיכות מאד גבוהה, זה לא יכול לעלות לאתר ככה.
מי שיודע ששלח איכותי שישלח בבקשה שוב באיכות נמוכה.
נחבא אל הכלים - שומעת?
לדוגמא.
נכתב ע"י בתישראל;2202557:עוד רעיונות, אבל הפעם ריחמתי עליכם ולא ציירתי
אשמח לראותם מתגשמים... (כלומר מצטיירים)
איזה כייף לכם שיש לכם כזאת יכולת ביטוי מיוחדת!
1) שביל הזהב -
שביל בצבע זהב ועליו ילדים רוכבים באופניים מזהב וכו'
2) קם על רגל שמאל -
ילד חמוד שקם מהמיטה בבוקר ורגל שמאל שלו הופכת את הקערה לנטילת ידיים שלידו... והפרצוף שלו בהתאם...
נכתב ע"י איש שמח;2202741:משוואה כלשהי, כאשר טיל חוצה את סמל = בין 2 חלקי המשוואה.
כותרת: נשק שובר שוויון...
ולשי קיש- רעיון ענק! לדעתי התכוונת לחות' מלשון מורד חות'י מתימן, אכן?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים