****הנספח לאתגר הדו שבועי: "ניבים"****

• הוסף לסימניות
חבל שבשם הקובץ רשום את הניב...;)

• הוסף לסימניות
תוקן

• הוסף לסימניות
זה עוד לא הציור שלי לאתגר, רק משהו מקדים... רעיון פשוט שהבריק לי פתאום והייתי חייבת לבצע על אתר:rolleyes:
מוקדש ליפית כוכב!:)

• הוסף לסימניות
איזה ביצוע, בתיה!
כמעט נבהלתי שהעלו ציור שלי---- שלא זכור לי שציירתי---

גמני חשבתי על הרעיון
'עיניו יצאו מחוריהן'
אבל בדמויות שלי, העיניים תמיד יוצאות מחוריהן--- ככה שיש כאן איזשהי הסתבכות טכנולוגית:)
מחכה לראות את ההברקה שלך!
ים הצלחות

• הוסף לסימניות
בתיה Gדול!!!

• הוסף לסימניות
בוקר טוב, התעוררתי עם פרץ יצירתיות, והייתי חייבת לממש... כיוון שאני לא מאיירת, השיטה שלי הייתה copy-paste של תמונות מגוגל עם עיבוד בpaint :)
אני לא יודעת אם השיטה מותרת לפי חוקי האתגר, אז אני שמה את זה פה להנאתכם.

קבצים מצורפים

• מי אני.jpg
    KB 67.3 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אהבה התלויה בדבר
:) :)

• הוסף לסימניות
תעלו ציורים למילים פשוטות ש'מתגלגלות' על לשונינו..
שיש להן משמעות אחרת בציורית שאף אחד לא 'שם לב' אליהן..
אל 'תקחו ללב',פשוט 'ארד מהעץ'..
'לוקחת חזרה' את המילים...(או שאנחנו כן ב'אותו ראש'?...)

• הוסף לסימניות
ולאלה ש'הבריקו את רעיונותיהם '
אל 'תאכלו ת'לב..',
סתם 'קישקשתי...'

• הוסף לסימניות
שלום דרוש מאיירים לצביעה קומיקס.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי כן לכתוב את שם הניב בראש כל ציור.

מן הסתם אלו שלא הצליחו להבין לבד איזה ניב בא הציור לבטא - לא יצלצלו למרות שהביטוי של הניב בציור מוצלח מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרציפן;2197631:
אולי כדאי כן לכתוב את שם הניב בראש כל ציור.

מן הסתם אלו שלא הצליחו להבין לבד איזה ניב בא הציור לבטא - לא יצלצלו למרות שהביטוי של הניב בציור מוצלח מאד.

כמו כאן, שיש כאלו שצלצלו לשיילה שזיהתה את הניב במקום לניב עצמו :)

• הוסף לסימניות
אצל הרוב זה כתוב בשם הקובץ...

• הוסף לסימניות
רגע...עכשיו רק שמתי לב, לא מעלים כל אחד את הציור שלו לבד? בשביל לנחש כאילו מי עשה מה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;2197664:
רגע...עכשיו רק שמתי לב, לא מעלים כל אחד את הציור שלו לבד? בשביל לנחש כאילו מי עשה מה?

אההה:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה