****הנספח לאתגר הדו שבועי: "עדות אילמת"****

• הוסף לסימניות
לרוע המזל

ברגע שראיתי את יצירתו המופלאה של
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=2168831&postcount=4
נגמר לי החשק להשקיע:/
מבחינתי זאת יצירה מנצחת! אומרת הכל!
ורפי רפי.. הרגת אותי מצחוק באמצע הצום, פויה:(

• הוסף לסימניות
שיילה היקר/ה (עדיין לא החלטתי)

שאלה לי: האם מותר לצייר בעלי חיים- שלא חיים? אם נדייק, חרקים וכאלה? מעוכים?

אני יבין לגמרי עם זה יעשה לכם בחילה. פשוט מעכתי אחד גדול כזה מקודם ולא היה לי מה להקיא עליו בגלל הצום אז חשבתי שזה יופי של רעיון----

אוקיי, אוקיי! בסדר! נרגעתי!
אני אחשוב על משהו יותר סולידי...

• הוסף לסימניות
יפית... הצלצול על החתימה שלך. דינג דונג.

• הוסף לסימניות
שיילה, האתגר שלך לוקח!
לא יודעת לצייר, יודעת לראות את היופי שבכל ציור, יישר כח!

• הוסף לסימניות
הי רחליארט, חזק
מעניין, חשבתי על אותו רעיון בביצוע אחר לגמרי, נצטרך לחשוב על משו אחר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ChaviArt;2171083:
הי רחליארט, חזק
מעניין, חשבתי על אותו רעיון בביצוע אחר לגמרי, נצטרך לחשוב על משו אחר

מצטרפת להנ"ל כנ"ל.
נראה מה לעשות

• הוסף לסימניות
מכונית חונה על המדרכה במרכז מסחרי, והחלון שלה האחורי מנופץ ומציץ משם כסא תינוק מיותם ל"ע

המכונית והרקע הכל בשחור לבן ורק הכסא תינוק צבעוני

• הוסף לסימניות
מפה חד פעמית אסופה, מונחת על שולחן עם מפה לבנה, שבתוכה יש כלים חד פעמיים משומשים ושאריות אוכל, הכל בגווני שחור לבן, ובתוך האשפה מונחת גם טבעת יהלום (בצבע זהב ויהלום)

• הוסף לסימניות
-בלון הליום מושקע עף לשמיים (לא נעים לא נורא)

- קופסת גלידה קנויה משובחת עם כיתוב קטנצ'יק 'חלבי' מונחת ליד פלטת שבת עמוסת סירים כולל סיר מרק מהביל ומגש פיירקס עם עופות. (אוי וי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתישראל;2171455:
-בלון הליום מושקע עף לשמיים (לא נעים לא נורא)

- קופסת גלידה קנויה משובחת עם כיתוב קטנצ'יק 'חלבי' מונחת ליד פלטת שבת עמוסת סירים כולל סיר מרק מהביל ומגש פיירקס עם עופות. (אוי וי)

איזה רעיון נחמד ומעניין ! מה אתם אומרים לעשות באתגר חוק נוסף של שילוב סופר +
מאייר יכול לדעתי להעלות את הרמה (שגם ככה היא יפה ) בעוד שלב וגם יכול ליצור דברים מעניינים בחינת " טובים השנים"

• הוסף לסימניות
כולכם חזקים כולכם יפים..
אבל החולצות הורודות - לקחו את תשומת לבי ובענק :)
מיכל אני גאה בך! :)

• הוסף לסימניות
לא יכולתי להתאפק...

יש לי כ"כ הרבה רעיונות...
הציור 'זכר למטריה 'סתם העלתי
כי חשבתי שהוא ממש עדות אילמת!
(ולא נוצר למען האתגר..)
אבל-
האם אפשר לכתוב או לצייר עוד רעיונות???
כמו שכבר שאלו???

קבצים מצורפים

• מטרי ה.jpg
    1.3 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י בפוטנציאל;2171565:
אפשר להעלות כאן רעיונות ? יש לי כמה :)

רעיון שעולה כאן מן הסתם לא יתפרסם באתגר כי הצייר/ת מרגיש/ה לא מקורי/ת
המלצה אישית: תציעי לציבור המאיירים/ות לבקש ממך רעיונות באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיילה;2171708:
ציור מדהים,ולכך מיועד הנספח!
ס'תומרת שאפשר לגלות כאן עוד רעיונות??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;2171634:
כולכם חזקים כולכם יפים..
אבל החולצות הורודות - לקחו את תשומת לבי ובענק :)
מיכל אני גאה בך! :)

:eek: (מסמיקה...)
:eek:
:eek:

...תודה!!:)

• הוסף לסימניות
טבעת יהלום בתוך שקית אשפה

נכתב ע"י בתישראל;2171391:
מפה חד פעמית אסופה, מונחת על שולחן עם מפה לבנה, שבתוכה יש כלים חד פעמיים משומשים ושאריות אוכל, הכל בגווני שחור לבן, ובתוך האשפה מונחת גם טבעת יהלום (בצבע זהב ויהלום)

אשמח מאוד אם אחד המאיירים יאייר על פי הבריף הנ"ל. זה ממש מסקרן אותי לראות את זה קורם עור וגידים. (ואשמח לתת באישי עוד כמה רעיונות יפים)
תודה ובהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתישראל;2171797:
אשמח מאוד אם אחד המאיירים יאייר על פי הבריף הנ"ל. זה ממש מסקרן אותי לראות את זה קורם עור וגידים. (ואשמח לתת באישי עוד כמה רעיונות יפים)
תודה ובהצלחה!
צפה בקובץ המצורף 306035

קבצים מצורפים

• נילון הפאניקה.jpg
    KB 176.6 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה