נכתב ע"י ליבליב;2512489:אה רגעע.. בהתחלה קראתי את זה והצחקת אותי עם הרמקולים והצרחות..
עכשיו אחרי שאפרת ענתה אני חושבת שלא הבנתי נכון..
גם האיור שלי מיותר בעיקרון? כאילו היה אסור לי לעלות אותו בגלל שלא עשיתי 3 פוזות? זה ברברת?
חני?![]()
נכתב ע"י אפרת 10;2512692:עזבו אתכם מפדנטיות!
אנחנו עַם הציירים - זה לא יקרה
תעלו ציורים יפים, תעלו השראות הכל בסדר!
מקסימום לא תעברו את הגמר... לא?
נכתב ע"י ליבליב;2512780:ולא אכלתי מהבוקר מרוב שאני פה בלחץ של זמנים.
נכתב ע"י מרציפן;2509681:בקשר לציור של ליבליב - נזכרתי בגמ' וברש"י על פירוש המילה "דולפין" - כך שהוא בעצם מתאים מאד לאתגר [לולא התנאים המחמירים של אורי לוי..]
עיין בכורות דף ח עמוד א:
מאי דולפינין, אמר רבי יהודה בני ימא.
וברש"י: בני ימא - דגים יש בים שחציין צורת אדם וחציין צורת דג ובלע"ז שריינ"א.
נכתב ע"י ליבליב;2512489:אה רגעע.. בהתחלה קראתי את זה והצחקת אותי עם הרמקולים והצרחות..
עכשיו אחרי שאפרת ענתה אני חושבת שלא הבנתי נכון..
גם האיור שלי מיותר בעיקרון? כאילו היה אסור לי לעלות אותו בגלל שלא עשיתי 3 פוזות? זה ברברת?
חני?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים