נכתב ע"י אקלקטוס;n4872463:רגע, עדיין אפשר להוסיף עבודות לאתגר?
בכל זאת היתחשבות, כי האתר נסגר בחוסר היתחשבות לפני התאריך המיועד....![]()
נכתב ע"י sweetpanda1;n4877431:אקלקטוס, הדולפינים שלך כאלה מתוקים!!!!![]()
נכתב ע"י אורי לוי;n4887576:התוצאות באופק...עד שיגיעו לפה חכו בסבלנות.
יש רק בעיה - אני לא יכול לראות את כל העבודות משום מה, אם גם אתם שמים לב לזה אשמח לדעת איך פונים באופן הכי יעיל לצוות השדרוג שיטפלו...
נכתב ע"י ליבליב;n4887806:מעניין אצלי רואים הכל בלי בעיות
גם מה שלא מופיע בתמונה קטנה ברגע שלוחצים על הקובץ אפשר לראות אותו.
אולי פשוט תגיד של איזה לא מופיעים לך והם יעלו שוב.
נכתב ע"י Pencil;n4889046:ועכשיו?
נכתב ע"י אורי לוי;n4890970:עכשיו כן, אבל אני צריך את של כולם (גם לדעת מה של מי)
נכתב ע"י Pencil;n4891080:שאני אעלה את כולם?
זו תהיה תרומתי הצנועה לאתגר....![]()
ההעלאה הראשונה הייתה סתם סמיילי כדי לבדוק אם ההעלאות עובדות אחרי השדרוגנכתב ע"י אורי לוי;n4888654:מעיינית א - רק את ההעלאה הראשונה אני לא רואה, אם היתה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים