***הנספח לאתגר קרד''ז- פורים***

• הוסף לסימניות
הערות, הארות ושאר פטפטת יתקבלו כאן בברכה:)

• הוסף לסימניות
איזה יופי של קרד"ז!!
כל הכבוד שבתוך הקלחת של ההכנות לחתונה, הצלחת להתפנות גם לחשיבה על קרד"ז מעניין!
(ושיהיה בשעה טובה ומוצלחת! את יודעת מה בעלי אמר לי כשיצאנו מהאולם בסוף החתונה שלנו?... "חודשים של הכנות, וזה נגמר בחמש דקות..." :) מה שנכון... )
שיהיה המון המון מזל טוב!!

• הוסף לסימניות
יואו . קירדז''ת בגדול!!!
הולך להיות שמחחחחח...

• הוסף לסימניות
צריך לציין שלא חכמה לזהות את המן עם אוזניים משולשות ממולאות פרג ואוכמניות...

• הוסף לסימניות
קירדוז נעים
(לדעתי האתגר כללי מדי, עלול להתפזר. אתגר קדרז הוא בנתינת פרשנות אישית לתנאים מוגבלים מאוד. לא כלליים. אבל זה רק אני)

• הוסף לסימניות
כן, זה לא קל.... נסו לזהות את ושתי בלי זנב במצח (אחד המדרשים אומר כך!!!), אחשורוש בלי מבט פוזל וחבית יין, המן בלי פרג באזניו הקטומות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;2468278:
קירדוז נעים
(לדעתי האתגר כללי מדי, עלול להתפזר. אתגר קדרז הוא בנתינת פרשנות אישית לתנאים מוגבלים מאוד. לא כלליים. אבל זה רק אני)

במחשבה שניה אתה צודק, אבל מאוחר מדי להוסיף הגבלה.
לתשומת לב מנהל/ת הקרד''ז הבא/ה!

• הוסף לסימניות
לא בטוח שמאוחר מידי... זה באמת לא ממש אפשרי לזהות את ויזתא ברחוב כשהוא לבוש בז'קט ומוקסינים. צריך איזשהו משהו שיעזור לאפיין את החבר'ה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני H;2469320:
רגע רגע רגע! חכו!!!
אחרי ההערה הנכונה מאד של אבימי בנספח, ובגלל שעדיין לא העלו הרבה עבודות, אני רוצה להוסיף הגבלה אחת אבל משמעותית לאתגר שתהפוך אותו לקרד''ז נכון יותר:
קחו את מה שכתבתי למעלה אבל תקרד''זו דווקא את המן.

למה דווקא אותו? ככה. מאותה סיבה שבכל מגילה עושים דווקא ממנו "צימעס".

התנצלות כנה בפני מי שהעלה וזה לא מתאים עכשיו.

בהצלחה רבה!!!

סליחה שאני מקשה, אבל-

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=126239

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ishai;2469338:

א. לא הייתי אז בפורום, מניחה שעוד כמה כאן, וכבר דנו בלגיטימיות של אתגרים שכמעט חוזרים על עצמם. המסקנה היתה שזה לגיטימי.
ב. ביקשתי משהו אחר, לא תכונה שמאפיינת אלא להפוך אותו לדמות עכשווית שחיה במדינה מודרנית, זה די שונה.

• הוסף לסימניות
מה קרה שקט פה ? דווקא לפני פורים אווירת נכאים או פשוט כולם עסוקים ?

הנה קצת רעש: מש מש מש מש מש מש מש מש מ-ש-נ-כ-נ-ס אדאאאאר...כו'

• הוסף לסימניות
אורי לוי- אהבתי את הקוקו הדליל...חחחח יפה!

• הוסף לסימניות
ר' לוי-
מדהים!!!
נעתקה נשימתי.
עבודה נהדרת ויפיפה!
אהבתי מאוד את המשחק הדרמטי שיצרתם עם ההצללות.

ים הצלחות

• הוסף לסימניות
נו..
לא יהיה אתגר פסח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה