אתגר הנספח לאתגר 39 | שני צדדים למטבע

• הוסף לסימניות
המטבע זה מוקאפ?
ממש ממש לא!
עבדתי בפוטושופ במגוון כלים, בכדי למחוק את הדמות הקודמת, ולשים את מה שרציתי
גם הטקסטורה של האות פ' והפעמון, זה המון משחק עם כלי החותמת ושילובי שכבות.....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אוי, עבדתי 'קשה' לסתת את מגדל דוד ובסוף זה נראה טבעי מדי בתוך המטבע...
אם לא תגדילו לא תראו...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איפה האתגר?

• הוסף לסימניות
כל כך מהר, וכאלו יצירות יפות, פיששששש....
@hershy sh היית צריך להוסיף את ההסתייגות של טוויטר לציוצים האחרונים של טראמפ... ;)

לאלו שרוצים לעשות מטבע עם דיוקנו של נירון קיסר, יכולים לעשות זאת בעזרת ה"מפעל" הזה (דורש קצת התמצאות בפוטושופ), כבר נפתח בנטפרי (עם הציוץ של @meir rosh שמחכה לנו משהו עם מטבעות...):

השראה לכתיבה עתיקה אפשר לקחת מכאן:

1606076627193.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא יפה............ תפסת לי......
הייתי בדיוק באמצע :p לא הספקתי לסיים.......
צפה בקובץ המצורף 769774
לא סותר- תעלה גם אתה - זה הכיף!!
אני מחכה לראות אם מותר להעלות את מה שעשיתי, כי זה שני אותיות, ואני לא רוצה לוותר עליהם כי זה כל הקנייטש' ..
@meir rosh מה אתה אומר?

• הוסף לסימניות
לא סותר- תעלה גם אתה - זה הכיף!!
נראה אם יתן הזמן והכח.......
תעשה את מה שתכננתי, שתי מטבעות שונות מאותו תקופה 1. ביבי ואת האות ב' 2. דגל {שחור} מתנופף ומצד שני את המילה לך
מאיר יזרום איתך...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עותק מיוחד של המטבע הנדיר- מוקדש למנהל האתגר @meir rosh :
מטבע מאיר.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה