אתגר הנספח לאתגר #41 | 'הפרסומת הכי גרועה'

• הוסף לסימניות
כשחברי הסטודיו שאלו אותי למה אני צוחקת כ״כ בקול.
לא עניתי.
פשוט הזמנתי להסתכל במחשב שלי.

אוי.... כמה צחקנו...
עבודות משובחות ביותר!
הכי טובים הם:
@משך , @נפש , @lab
של @צבי ג. הצחיק כהוגן! ה״עושים גם גרדיאנט״ גמר כאן את כולם

אבל הכ טוב מבחינת האתגר זה של @אליש :)
הסאטירה הזו של העיצוב המגניב ו ״כמו ישן״ ו- ״חסרים שלושה מדפים״ פשוט ענק!!!
אני חושבת שלזה התכוון המשורר (או במקרה שלנו @בום בום ).
לא לוותר על מקצוענות בעיצוב!

הצלחה לכולם!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
על זה נאמר:
חוקר= party
1611088002065.png

עיינו בשם הקובץ ותרוו נחת
1611088391693.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש מצב שקשה לחזור לבלאגן שהיה עם כל הפוליטיקות בבחירות הקודמות. הכריכה הפוליטית שיבשה סדרי עולם באתר...
כן זה היה בניחוח האתגר הקודם בהחלט!!!
זו גם הייתה כוונתי!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
העבודה שלך באתגר הקודם היתה יותר מקצועית.
היית רוצה שאחד מהלקוחות שלך ייפול בטעות לאתגר הזה?
אבל דווקא יצא לי ממש נחמד לא יודע על מה אתה מדבר
כאילו בשביל אתגר ושעה עבודה זה פצצה.
צריך עוד שיפורים אבל זה לא לקוח זה אתגר...
כמה כבר אפשר להשקיע?
לבנות מותג זה לא סיפור של שעה שעתיים.

• הוסף לסימניות
@כריש הפרסום , חזק!
זה כנראה 'חברא קדישא' שעשו הסבת מקצוע מגרפיקה, למה שהצבעוניות של CMYK לא עזבה אותם :eek: ...
למות בכבוד. לגמרי.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה