- הוסף לסימניות
הגופן של צמאה, לפי דעתי לא שלוק, הוא שונה
ואותי מעניין האם חברת אאא הסכימה למהלך הזה..איך שזה נראה זה כן שלוק- פשוט עברו על הפונט עם פן טול ויצרו קו חדש..
אני לא הייתי לוקח את הסיכון הזה - ולקבל קנס...בטוח שלא!
מה הכוונה?אתה בא לרמז משהו?![]()
מה, לא להעתיק עקומות של פונטים שיצרתי? או ליצור פונטים חדשים שמתבססים על הפונטים שלי?גם אצלך זה ככה?
עיוות אותיות, עיבוי משקל, הטיה מלאכותית, שינוי פרספקטיבה?מה, לא להעתיק עקומות של פונטים שיצרתי? או ליצור פונטים חדשים שמתבססים על הפונטים שלי?
ברור!
חחח לא!עיוות אותיות, עיבוי משקל, הטיה מלאכותית, שינוי פרספקטיבה?
לא אמרת לי את זה מתי שקניתי אצלך.....
כנראה הגיעו לאיזה הסכם...
www.ezertypehouse.com
התכוונו לזה:הפונט של צמאה, הוא פונט משונה של עודד עזר:
עזר טייפ האוס | עזר פרנקריהליה
פונט עזר פרנקריהליה עוצב ע״י עודד עזר (2003) ובעל 1 משקלים.www.ezertypehouse.com
הגופן שמעל הסמליל של 'צמאה', זה גם נראה שלוק במשקל דקיק, לא?
צפה בקובץ המצורף 820320
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים