אתגר הנספח לשיפוט אתגר #22 "מותג נולד" >>> כנסו להביע את דעתכם!

• הוסף לסימניות
@GRAFI , הלוגו שלך באמת לוקח!
לא פלא שנמצא בחמישייה הפותחת בינתיים.
אחד הטובים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נוווו זה לאט!
המחשב שלי לא מבין מה זה הרענון הזה כל חמש שניות...
והלב שלי לא מבין מה זה הקצב הזה....

• הוסף לסימניות
חבר'ה, לשידרוג החווייה, תפתחו 2 כרטיסיות בדפדפן: אחד על השיפוט ואחד על הנספח, כך שלא תפספסו שום דבר ;).

• הוסף לסימניות
אחת כמוך שמפנה לנו מזמנך...
הגזמת :0
אני במתח כמו כולם.

לצערי לא הספקתי לטפל בלוגו שהעליתי בתחילת האתגר...
והוא די בוסרי.

אבל יש פה כמה באמת משובחים!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה!

• הוסף לסימניות
חבר'ה, לשידרוג החווייה, תפתחו 2 כרטיסיות בדפדפן: אחד על השיפוט ואחד על הנספח, כך שלא תפספסו שום דבר ;).

ותרעננו את הדף כל 2 שניות
ותראו שחוץ מלייקים לא נרשמה עוד תגובה :p

• הוסף לסימניות
אני מקבל התראות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז שרה דויטש הגיבה
מחכים לשיפוט של איציק וינברג
מתתחחחחחח

• הוסף לסימניות
גם הלוגו של שמחונים- @לוגוטופ - באמת מושלם!
עברתי ליד החנות שלהם בירושלים, דמיינתי את הלוגו הזה על השלט במקום הנוכחי,
וממש רציתי לקפוץ פנימה להציע להם אותו :)

• הוסף לסימניות
כל השיפוטים עלו
ברכות לזוכים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איציק העלה את הנבחרים שלו

• הוסף לסימניות
עשיו זה קרב בין שלושת המקומות הראשונים שנבחרו יותר מפעם אחת
פרוג
יצירה
ווויסוצקי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה