אתגר הנספח לשיפוט אתגר #22 "מותג נולד" >>> כנסו להביע את דעתכם!

מה יעשו במשרדי פרוג שהלוגו הישן בנוי שם בתלת מימד על הקיר ואולי בעוד מקומות!?
גם הצבע הזורח השתנה למעט מתון יותר..

לא פשוט.
תחרות מעניינת!
מתחדשים כל הזמן.

@לוגיקה את אתנו?!
תתחילי לחשוב על האתגר הבא...
זה הכל?
זה הפרס???
היא תקבל מתנת הוקרה כמו הסיפור עם המעצבת שעיצבה את הלוגו של נייק, בשלושים וכמה דולר, ולאחר שנים, נייק שילמו לה כמתנה מליונים!!!

חיים בניסטי בחר בלוגיקה

איפה היא, @לוגיקה ?
נחבאת אל הכלים בשעות נשגבות אלה?

@arv מתלבטת בין פינוק ליד לאחים

זהו שלא בטוח...
כעת יש שלוש בקודקוד - לכאורה עם סיכויים שוים...

אחרי שאין תמימות דעים בחבר השופטים,
העם רוצה להגיד את דברו
תנו לנו זכות בחירה דמוקרטית

פיווווווווו אלופים, זה מה שאתם! כמה לוגואים טובים. הייתי מיישם את רובם כבר עכשיו בתעשייה אם הייתה לי את היכולת! פשוט תותחים!

חוץ מה-5 שבחרתי, היו כמה פשוט מעולים.
@יעל זפרני עם איקאה,
@bullets עם יצירה,
@י. מאיר עם שובע שמחות...
ועוד, ועוד.

התעללות טהורה. כמה מעצבים מוכשרים בפורום אחד. אין עליכם!!!

יד לאחים הדיח את פינוק

פיווווווווו אלופים, זה מה שאתם! כמה לוגואים טובים. הייתי מיישם את רובם כבר עכשיו בתעשייה אם הייתה לי את היכולת! פשוט תותחים!

חוץ מה-5 שבחרתי, היו כמה פשוט מעולים.
@יעל זפרני עם איקאה,
@bullets עם יצירה,
@י. מאיר עם שובע שמחות...
ועוד, ועוד.

התעללות טהורה. כמה מעצבים מוכשרים בפורום אחד. אין עליכם!!!
בהחלט פיספסתם שלושתכם את @יעל זפרני והחידוש לאיקאה.
אמנם יומרני אבל אחת ההתייחסויות היותר מדויקות שראיתי באתגר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה