אתגר הנספח לשיפוט אתגר #22 "מותג נולד" >>> כנסו להביע את דעתכם!

ו... מילה אחת אחרונה, לפני כל פרויקט מיתוג מחדש - כמו שאני אומר לסטודנטים המדהימים שלי - תזכרו את טרופיקנה.

מה הוא התכוון במילה "טרופיקנה"?

למחציתנו אין מושג:confused:

• תודה
Reactions: a80
מגיעה לה בכבוד!!!!!
הוא באמת תופס את העין.
בנוי טוב.
לוגו מושלם!!
נו זה בדיוק מה שהתכוונתי לומר!!!
הלוגו הזה לוקח!
זה היה ברור כשמש!
אוי ואבוי לי אם הבינו אותי אחרת!!!!

1. הקבוצה השנייה תתמלא באנרגיה מטורפת, ברצון להתקדם עוד וללמוד עוד, והכי חשוב - תבין שאתגר כזה או אחר לא אומר כלום על יכולות העיצוב או החשיבה שלה, ותשתמש בזה כמקפצה אדירה

ו... מילה אחת אחרונה, לפני כל פרויקט מיתוג מחדש - כמו שאני אומר לסטודנטים המדהימים שלי - תזכרו את טרופיקנה.
כנראה שזה רק לסטודנטים המדהימים שלו...:rolleyes:

1. הקבוצה השנייה תתמלא באנרגיה מטורפת, ברצון להתקדם עוד וללמוד עוד, והכי חשוב - תבין שאתגר כזה או אחר לא אומר כלום על יכולות העיצוב או החשיבה שלה, ותשתמש בזה כמקפצה אדירה
אהבתי מה שחיים כתב ברור שכולנו נהיה נהקבוצה השנייה!

למחציתנו אין מושג:confused:

היי היי, צודקים! אני לא יכול להטיל פצצה וללכת.

אכתוב על זה מאמר ואשתף כאן את הקייס-סטאדי המטורף של המיתוג מחדש של טרופיקנה לרווחת ולטובת כולם :)

@לוגיקה
איזה פרס שווה :p
ברכות !!!
הרווחת ביושר ובצדק את הזכייה
מחכים לאתגר הבא!

מזל טוב, @לוגיקה :)
אני חושבת שהפרס האמיתי יהיה החלפת הלוגו הישן בחדש.
אחרי תשעה באב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה