הנער הזה

• הוסף לסימניות
תאורה מחמיאה לדעתי.. הייתי נותן אוויר מצד ימין של התמונה לקומפזיציה מושלמת! בההצלחה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טויטו770;1645828:
תאורה מחמיאה לדעתי.. הייתי נותן אוויר מצד ימין של התמונה לקומפזיציה מושלמת! בההצלחה :)
המרכוז כאן מכוון
אני אוהב את האיזון הזה (במקרה הזה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1645834:
המרכוז כאן מכוון
אני אוהב את האיזון הזה (במקרה הזה)

אכן. גם בזה יש יופי.. רק הצעתי רעיון :)

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
תאורה נעימה.

(יש לך סטודיו או מה?
באיזה תנאים צולם?)

• הוסף לסימניות
מתחיל להיות עצמאי? אפשר להעביר לך אירועים?
בהצלחה רבה!
עבודה מקסימה,הייתי רוצה טיפה חיוך זה נראה התקף חרדה כי הוא פגש אותך קקטוס:)

• הוסף לסימניות
נראה יפה מאד, אוהבת את המרכוז
בעיני התאורה שטוחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1645854:
יפה מאד!
תאורה נעימה.

(יש לך סטודיו או מה?
באיזה תנאים צולם?)
זה צולם באירוע, רקע שחור (תנאים לא משהו בשביל רקע כזה..)
אני צריך להפסיק להאמין לאנשים שאומרים לי "יש שפע שלם מקום!" ואני מגיע ורואה את כל האולם מפוצץ בשולחנות....
נכתב ע"י צילומית;1645865:
מתחיל להיות עצמאי? אפשר להעביר לך אירועים?
בהצלחה רבה!
עבודה מקסימה,הייתי רוצה טיפה חיוך זה נראה התקף חרדה כי הוא פגש אותך קקטוס:)
תעבירי..
נכתב ע"י ויזואלי;1646154:
נראה יפה מאד, אוהבת את המרכוז
בעיני התאורה שטוחה
התאורה מעט שטוחה, צודקת.

• הוסף לסימניות
אהבתי.
מופרד יפה מהרקע ותאורה מחמיאה

• הוסף לסימניות
תאורה נעימה ,

שאלה, הוא הוריד משקפיים ? זה יכול להסביר את המבט שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה