מידע שימושי הנפקת דרכונים ללא תור הייתם שם?

• הוסף לסימניות
בלשכות גם מנפיקים תעודת זהות ראשונה או אך ורק דרכונים?

• הוסף לסימניות
יש דרך לעקוף את הקוד בטלפון?
כן
מעתיקים את אחד ממספרי הטלפון שיש במאגר, לאחר כמה שניות+ מרעננים את הדף ומופיע קוד הSMS

• הוסף לסימניות
במקומות שעושים דרכונים ללא תור, מקבלים את הדרכון במקום או לוקח כמה שבועות עד שזה מגיע?

• הוסף לסימניות
1684081264324.png

• הוסף לסימניות
מענין לעניין באותו ענין
אני לא מצליחה להיכנס לזימון תור ללא חשבון, זה נכנס לחלון של זימון ללא חשבון ומבקש שוב ושוב "יש להקליד את התווים המופיעים בתמונה"
עוד מישהו ניתקע בזה? ואם אין לי SMS?

יש דרך לעקוף את הקוד בטלפון?
1684082781372.png

עריכה: אני רואה שהוא לא נותן גם ככה,
אני התקשרתי אליהם וקבעתי תור עם נציג

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי שאלה:
יש לי דרכון ישן שפג תוקפו, האם לחדש דרכון עולה כסף?
וכמה עולה הנפקה בלשכות היעודיים? כמו המחיר הרגיל?

• הוסף לסימניות
מענין לעניין באותו ענין
אני לא מצליחה להיכנס לזימון תור ללא חשבון, זה נכנס לחלון של זימון ללא חשבון ומבקש שוב ושוב "יש להקליד את התווים המופיעים בתמונה"
עוד מישהו ניתקע בזה? ואם אין לי SMS?
גם לי זה קרה!
אין לי מושג למה?
השבועיים האלו הם גם לחידוש תוקף ושינוי שם או רק לדרכונים?

• הוסף לסימניות
היום כ-6000 אנשים הנפיקו דרכון חדש!
התורים... ה' ישמור.
אם אני רוצה לבוא על הבוקר, כדי להיות בין הראשונים
באיזו שעה לבוא?
רבע לשבע מספיק?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה המספר טלפון לקביעת תור בבני ברק (ודרך אגב איפה הסניף?)
האתר עושה בעיות עם האותיות לאימות אני מהבוקר מנסה ללא הצלחה ..

• הוסף לסימניות
כן
מעתיקים את אחד ממספרי הטלפון שיש במאגר, לאחר כמה שניות+ מרעננים את הדף ומופיע קוד הSMS
הי,
איזה אתר נחמד...
יש פרטים עליו?
נראה בשימוש עולמי... מי עוד חוץ מחרדים ישראלים לא משתמש בSMS ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה