מידע שימושי הנפקת תז במקום זו שאבדה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה עושה אדם שנעלמה לו התז ואין לו דרכון או כל מסמך זיהוי אחר ...
אשמח לתשובה מנסיון
תודה

• הוסף לסימניות
הולך למשרד הפנים ועוברים חקירה - מלא שאלות זיהוי.
אין דרך אחרת.

• הוסף לסימניות
קרה לי לאחרונה
והלכתי למשרד הפנים
מה כזה מסובך

• הוסף לסימניות
אגב, הם שואלים שאלות זיהוי גם אם מגיעים עם תעודת זיהוי.
סוג, באיזה בית ספר יסודי למדתי.
מה שם הפרטי של הבעל של אחותך שנולדה בשנת X.

ממש הטריד אותי איך הם יודעים את התשובות.

• הוסף לסימניות

פעם אחת לפני קבלת קוד לאתר משרד משרד הפנים, או משהו דומה
אחרי שהזדהתי ב3 אמצעי זיהוי, המערכת שאלה כל מיני שאלות מוזרות, (כמו אלו שציינת) בשביל שאמלא את התושובות והם יהיו לצורך זיהוי בעתיד

• הוסף לסימניות

ביה"ס ממלאים כשעושים ת.ז. פעם ראשונה
שאלות משפחולגיה- בשביל זה הם משרד הפנים
הם יודעים הכל עד 10 דורות אחורה

• הוסף לסימניות
פעם אחת לפני קבלת קוד לאתר משרד משרד הפנים, או משהו דומה
אחרי שהזדהתי ב3 אמצעי זיהוי, המערכת שאלה כל מיני שאלות מוזרות, (כמו אלו שציינת) בשביל שאמלא את התושובות והם יהיו לצורך זיהוי בעתיד
ביה"ס ממלאים כשעושים ת.ז. פעם ראשונה
שאלות משפחולגיה- בשביל זה הם משרד הפנים
הם יודעים הכל עד 10 דורות אחורה
אותי שאלו כשעשיתי דרכונים לילדים, בשתי פעמים נפרדות.
לא קוד סודי ולא ת"ז פעם ראשונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה