הנפקת תיאום מס

• פותח הנושא mina
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הייתי צריכה לערוך תיאום מס.
משום מה, למרות כל הנסיונות משהו בפרטי ההזדהות היה שגוי (יש איזו בעיה עם תאריך הנפקת תעודת הזהות)
ולא הצלחנו לעשות את זה דרך האתר בעצמינו.

שלחנו פניה ליחידה לבקשה לעריכת תאום מס.

קיבלנו הודעה שהתאום מוכן. הבעיה שאין לנו איך להוציא אותו.
בשביל להוציא את התאום מס , הם דורשים סיסמא וקוד, ובדיוק כמו קודם, יש לנו בעיה בפרטי ההזדהות.

איך אנחנו יכולים לקבל את התאום בהקדם ללא קוד משתמש וסיסמא?????

• הוסף לסימניות
משום מה, למרות כל הנסיונות משהו בפרטי ההזדהות היה שגוי (יש איזו בעיה עם תאריך הנפקת תעודת הזהות)

בשביל להוציא את התאום מס , הם דורשים סיסמא וקוד, ובדיוק כמו קודם, יש לנו בעיה בפרטי ההזדהות.

מה כזה מסובך להירשם ?

• הוסף לסימניות
לא מסובך.

רק ש.. מספר תביעה למענק עבודה - לא היה תביעה..
סיסמא טלפונית - אין..

עוברים לשלב הבא - חייבים לפחות שאלה אחת.
תאריך הנפקת תעודת זהות - רשום לה בתעודת זהות שתי תאריכים (אחד בספח ואחד בכרטיס) ניסינו את שניהם.
רשיון נהיגה - אין
דרכון - לא בהישג יד
ולא מדווחת מע"מ.

באופציה הבאה, אני ממלאה שיש דרכון בתוקף
ומספר זהות של אחד ההורים (כל השאר לא רלוונטי, לא קיים.)

תכל'ס, הוא רושם לי שאחד הנתונים שגוי, ואנחנו מבינים שיש איזה בעיה עם תאריך הנפקת תעודת הזהות.

?????????

• הוסף לסימניות
הוצאת תעודת זהות חדשה בתקופה האחרונה? אם כן תנסי להכניס את התאריך הנפקה של הת. ז. הקודמת.

• הוסף לסימניות
ואללה, רעיון. ננסה.
כן התעודת זהות ממש לאחרונה (31.12.18 / 03.01.19)

• הוסף לסימניות
אז הגיוני מאוד שלא מעודכן. מנסיון

• הוסף לסימניות
ויכול להיות שהת"ז הביומטרית שלכם לא מופעלת. קורה להרבה אנשים, ובדיוק כך הם תופסים את זה. שהפרטים שלה נדחים כשגויים בנסיונות הזדהות.

• הוסף לסימניות
[עוברים לשלב הבא - חייבים לפחות שאלה אחת.
תאריך הנפקת תעודת זהות - רשום לה בתעודת זהות שתי תאריכים (אחד בספח ואחד בכרטיס) ניסינו את שניהם.[/QUOTE]
תאריך הנפקת ת.ז. הכוונה רק לתעודה עצמה. לא לספח. (הספח מתחדש עם כל לידת ילד וכד')

• הוסף לסימניות

הסתדרת בסוף?
כי אני גם לא מצליחה.
וזה דחוף לי בטירוף לשעתיים הקרובות...
לי הוא כאילו שולח ססמא למייל אבל לא מכיר אותה וכשאני כותבת ששכחתי ססמא הוא כותב לי שקודם להרשם...
מישוווו??

• הוסף לסימניות
לא, לא הסתדרתי.....
לא היה לי את תעודת הזהות הקודמת.
עד עכשיו אין לנו את התיאום ואנחנו ממש בבעיה רצינית.

• הוסף לסימניות
לא, לא הסתדרתי.....
לא היה לי את תעודת הזהות הקודמת.
עד עכשיו אין לנו את התיאום ואנחנו ממש בבעיה רצינית.
אפשר להשתגע מזה.
עכשיו הוא כן נתן לי סוף סוף להכניס את הססמא והוא עובר לחלון חדש:
upload_2019-3-13_14-27-26.png

הזנתי והוא כותב נתונים שגויים..
אוףףףף

• הוסף לסימניות
זה כותב הרבה פעמים, תמחקי ותדביקי שוב את אותה סיסמא. זה אמור ללכת.

• הוסף לסימניות
תודה.
אחרי הרבה כאב ראש ותפילות הצלחתי לסדר את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה