עזרה הנפקת תעודות זהות

• הוסף לסימניות
חייבת דחוףףףף להנפיק תעודת זהות,
לא מצליחה לקבוע תור...
מה עושים?

• תודה
Reactions: CPA
  • הוסף לסימניות
כן. בשבועיים האחרונים למעט יום יומיים זאת ההודעה שמופיעה שכבר הצלחתי להיכנס. אמרו לי ללכת בלי תור כי הוציאו הודעה שאפשר. הלכתי והשומר לא נתן לי גם לאחר תחנונים וזמן רב. אמר שהיום אין מקום. אולי במקום אחר או שעה אחרת ילך יותר טוב...
1682837741410.png

• הוסף לסימניות
הצלחתי לקבוע בשלומציון המלכה ל23 באוקטובר
זה מה יש....

• הוסף לסימניות
הבת שלי הלכה לפני פסח בבוקר עוד לפני שפתחו, ואחרי המתנה של כשעה נתנו לה להכנס בלי תור.

• הוסף לסימניות
תנסו עם מספר לא כשר,
אני ניסיתי כמה פעמים עם המס' שלי עד שכתב לי שהמשתמש נחסם ואז נפל לי האסימון לנסות במס' אחר וזה הצליח לי בכל המקומות,
רק מה, התורים ממש מאוחרים באוזר אוקטובר-חשוון.

• הוסף לסימניות
תנסו עם מספר לא כשר,
אני ניסיתי כמה פעמים עם המס' שלי עד שכתב לי שהמשתמש נחסם ואז נפל לי האסימון לנסות במס' אחר וזה הצליח לי בכל המקומות,
רק מה, התורים ממש מאוחרים באוזר אוקטובר-חשוון.
צודק!!!
עכשיו ניסיתי וכנ"ל!
איזה אפליה!

1682866552002.png

• הוסף לסימניות
כמובן שגם לי יש טלפון כשר וכו
רק נרשמתי לתור בלי חשבון עם מספר לא כשר שיש לי לחו"ל
ו...הנה זה פלא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה