הנפשה/אנימציה

• הוסף לסימניות
אני עורכת סרט באורך של 10 דקות, שהוא בעצם סיפור שיומחש ע"י קריינות ודמויות מצוירות "מונפשות",
אני מתכוונת להשתמש בכלי הבובה וכמובן לשים רקעים מתאימים וכו'
יש לכם רעיונות איך לגוון, שלא יצא סרט משעמם וחוזר על עצמו? (10 דקות...!:()

אשמח לקבל רעיונות, עצות וטיפים
וכן אם תוכלו להעלות דוגמאות לצורך השראה

תודה גדולה מראש!!!

• הוסף לסימניות
להוסיף עוד תנועה, כמו ציפורים, עשן, אש, עננים וכו'
להוסיף תנועות מצלמה או דימוי של תנועות מצלמה כמו מושנים, זומים, לעבור לקלוזים וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;1215618:
להוסיף עוד תנועה, כמו ציפורים, עשן, אש, עננים וכו'
להוסיף תנועות מצלמה או דימוי של תנועות מצלמה כמו מושנים, זומים, לעבור לקלוזים וכו'

תודה רבה!!!

יש עוד?
אשמח אם תוכלו גם להעלות דוגמאות!

• הוסף לסימניות
בבקשה...
זה דחוף!

יש מישהו? משהו?

• הוסף לסימניות
בבקשה

לא הייתי מתפארת בזה בתור עבודת השנה
אבל בשביל לשאוב השראה זה מצוין
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• משל.mp4_1.mp4
    22.7 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;1217335:
לא הייתי מתפארת בזה בתור עבודת השנה
אבל בשביל לשאוב השראה זה מצוין
בהצלחה!

תודה, זה הרבה יותר ממצוין.
אהבתי את הדשא, יצרת לבד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה