הנפש התהומית

• הוסף לסימניות
עמוק מתוך מצולות דיכאון החורף, בקעו קווים חרצו סלעים, תהומות ושינים, לטשו עינים רעבות אל יללת זאב הערבות המשחר למעט הכרה ביללתו הנוגה, להד שיעלה מן הארץ, ולמשק כנפי השחר אשר יגאל אותו מיסורי המצפון, מעיני הכבשה, מגיזות הצמר, מאפלת הדיר, ומנביחות כלבי הרועים, השבות ומהדהדות באוזניו המחודדות, כפעמון מתוסכל בבית יתומים חסר שם.

• הוסף לסימניות
חלומי.

• הוסף לסימניות
נוגע ללב...

• הוסף לסימניות
וואוו קקטוס - לא ראינו את זה בא.
ובכן, לאחר ניעור ראש או שניים - רק כדי לחזור לחיים, לשמש, לציוץ הציפורים - הקו על ההר השמאלי - צריך עיון (\איור).
חוץ מזה - תשמע צריך הרבה מאוד גשם וחורף כדי להכניס מישהו למוזה כזו. סחתיין על הריקוד עם הזאבים (הנפשיים?).
(פעמון מתוסכל בבית יתומים חסר שם? גדול!)

• הוסף לסימניות
וואו! איזה יופי של הבעה!
אהבתי את השימוש בבלנד טול לחיטובי ההרים! ממש מדהים!

• הוסף לסימניות
מרוב הדמעות לא רואים את הציור :p
חח היית צריך למקם קודם את היצירה ולאחר מכן את הקינה.
הרגת אותי עם הבית יתומים.

לראות את הציור בלי הטקסט ועם הטקסט זה עולמות שונים, ניחנת בכישרון לגשר ביניהם בטוב טעם!
מדהים.

• הוסף לסימניות
ממש מגרה להתקרבל בפוך ולשקוע בדיכאון חורף חלומי ... (:"
ממש שומעים שם את יללת הזאבים

• הוסף לסימניות
אמן ומשורר
שילוב קטלני :D

• הוסף לסימניות
רק לי זה נראה קישקושים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1143378:
רק לי זה נראה קישקושים?

כמו שלי השפה של הקודים באתרים או לאידעת מה נראית קשקושים..

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד!
הכתיבה מוסיפה הרבה לתהום העמוקה :)

• הוסף לסימניות
לא חשבתי שאנשים יתחברו לזה כל כך...
מעניין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1143552:
מעניין.

נכתב ע"י Haim6130;1143601:
זו הכתיבה שמוסיפה צבע אחי.
זו לא רק הכתיבה, שאין מה לומר מוסיפה הרבה,
יש בציור הזה הרבה עוצמה, הרבה רגש, השחור לבן הקונטרסטי הזה, צללית הזאב אל מול הירח, התהומות החדים, כל הציור הזה כולו זעקה. (ובמחשבה שניה, על אף שהפריע לי בהתחלה שהצללית לא נכונה, גם זה מצטרף בצורה כלשהיא לקריאת התיגר.. לשבור שמאלה..)

אני ראיתי את הציור לפני הטקסט, וזה מה שראיתי.
אח"כ עם המילים ה.. ה.. זה קיבל עוד מימד, אחר..

• הוסף לסימניות
המון הבעה בציור+הטקסט

השחור לבן מאד מתאים לרעיון של התמונה.

בא לי לשמוע פעם פעמון מתוסכל בבית יתומים...:)
מאיפה זה בא לך?
אתה באמת מרגיש את זה ואז מצייר, או שחיברת את המילים כתוצאה מהרגש שהציור יצר אצלך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SIMCHA91;1143710:
המון הבעה בציור+הטקסט

השחור לבן מאד מתאים לרעיון של התמונה.

בא לי לשמוע פעם פעמון מתוסכל בבית יתומים...:)
מאיפה זה בא לך?
אתה באמת מרגיש את זה ואז מצייר, או שחיברת את המילים כתוצאה מהרגש שהציור יצר לך?
כתבתי את הטקס אחרי שציירתי, כתוצאה מהרגש..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1143552:
מעניין.

באמת בהתחלה לא התחברתי בכלללל
כל הסגנון המופשט הזה ...
אבל בהסתכלות שניה - יש בציור הזה
והוא דווקא יפה
לא הייתי אומרת תהומות עמוקים של רגש ומצולות אינסופיים
ונשמה שמתחברת עד לנימים הכי עדינים וכו' וכו'
אבל זה דווקא יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה