הנפש התהומית

• הוסף לסימניות
גבהים שמובילים לעמקים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר להרגיש את הקור.... מכניס לאווירה מרירה אולי מדוכדכת משהו לא?

• הוסף לסימניות
חבר שלי הוסיף לטקסט:
ומבעד לחרצובות האופל התאבך בכבדות בכי כבוש שהדהד בגאיות הצלמוות והרטיט כל נים בליבו העשן, המחורץ, המגואל בדם, של משורר שדוף פנים המתייפח אל תיבת אימייל ריקה ושוממה כערבות הקרח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1148178:
חבר שלי הוסיף לטקסט:
ומבעד לחרצובות האופל התאבך בכבדות בכי כבוש שהדהד בגאיות הצלמוות והרטיט כל נים בליבו העשן, המחורץ, המגואל בדם, של משורר שדוף פנים המתייפח אל תיבת אימייל ריקה ושוממה כערבות הקרח.

עד ה״תיבת אימייל״ עוד הייתי בטוח שאתה רציני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1148178:
חבר שלי הוסיף לטקסט:
ממליצה כמו בכל קריאת יצירה ספרותית שתנתח אחד לאחד.
ו---
נתחיל ממשמעות המילים כפשוטן.
מיקרופון ,בבקשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1148178:
משורר שדוף פנים המתייפח אל תיבת אימייל ריקה ושוממה כערבות הקרח.

זה המשפט כאן!

להמשיך עוד כמה שורות?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה