• הוסף לסימניות
ואווו שיגעון

• הוסף לסימניות
תמונה מדהימה....

• הוסף לסימניות
המסגרת השחורה תורמת הרבה לאפקט.
תמונה יפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;604108:
תמונה יפה!

תמונה יפה ומלאת אוירה,
לגבי המיסגור זה בהחלט מוסיף (כמו שראית אני אוהב להדגיש באופן הזה).

• הוסף לסימניות
אהבתי.
בפינה הימנית תחתונה חסר לי קצת קונטרסטיות, אבל זה מצוין.

• הוסף לסימניות
איזה מדהים!

• הוסף לסימניות
מצטרף להנ"ל .
אלא ששאלתי היא האם לא צפוף מידי בפריים? אם היה קצת יותר מקום לאפקט השמש דהיינו שהעצם המוצלל היה ממוקם קצת יותר ימינה , לא היה עדיף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;604108:
תמונה יפה!

נכתב ע"י yossmor2;604130:
תמונה יפה ומלאת אוירה,
לגבי המיסגור זה בהחלט מוסיף (כמו שראית אני אוהב להדגיש באופן הזה).

בתחילת דרכי - כמו כל צלם מתחיל - מסגרתי כל תמונה והוספתי חתימה על 30% ממנה, אח"כ הפסקתי עם זה... אבל פה ושם יש תמונות שאני חושב שמסגרת מבליטה וממקדת את התמונה, כך חשבתי בתמונה הזאת ואני שמח שגדולים ממני חושבים כך.

:)

נכתב ע"י DDFF;604491:
אהבתי.
בפינה הימנית תחתונה חסר לי קצת קונטרסטיות, אבל זה מצוין.

זה חשוך שם, זה ממש מתי שהשמש הפציעה, לא היה הרבה אור וחשיפה יותר ארוכה הייתה הורגת את הצילום. זה חלק אינטגרלי מהתמונה כאן.

נכתב ע"י מיכאל דב;604566:
מצטרף להנ"ל .
אלא ששאלתי היא האם לא צפוף מידי בפריים? אם היה קצת יותר מקום לאפקט השמש דהיינו שהעצם המוצלל היה ממוקם קצת יותר ימינה , לא היה עדיף?

לא רצילי להפריד לחלוטין בין הענף והאפקט של השמש והשתקפותה בחלק הרדוד, לכן חיברתי אותם בקצה. לדעתי זה משקל נכון.

• הוסף לסימניות
מאיר,
לא רק שאתה הראשון שקיבלת אות.
אלא קיבלת את שניהם.
עלה והצלח.

• הוסף לסימניות
תמונה נחמדה שהענף שם סתם הורס..

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה