כללי הנקודה ברחה... מי יכול לתפוס לי אותה?

• הוסף לסימניות
אני לא מבין מה קורה פה...

יש לי פיסקא מעין זו שחוזרת על עצמה כמה פעמים (אינדיזיין), ברובם זה טוב, רק שניים עושים לי בעיות וכל הניקוד בורח, הקטע הוא שבדקתי וראיתי שהתוכנה משתמשת עם האותיות המודגשות שנמצאות בפונט, אז איך זה בורח תסבירו לי? (גם בפידיאף זה יוצא כך)

קבצים מצורפים

• בנוי לא תלפיות.PNG
    בנוי לא תלפיות.PNG
    KB 8.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
האם זה טקסט על נתיב, והניקוד הוא אותו משקל של הפונט המופיע?

• הוסף לסימניות
צריך לתת בניקוד קודם דגש ואח"כ ניקוד כמו קמץ וכו.
זה בד"כ קורה כשהטקסט מהרשת, ולא נוקד ע"י נקדן.
אם זה אינדיזיין - להעתיק את הפונט השימושי בטקסט לתוך תיקיית פונטס שבתוך תיקיית אינדיזיין (כונן C).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;2188058:
אם זה אינדיזיין - להעתיק את הפונט השימושי בטקסט לתוך תיקיית פונטס שבתוך תיקיית אינדיזיין (כונן C).

שמתי שם את הפונט, זה לא עזר (גם אחרי שסגרתי את אינדי ופתחתי שוב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2188014:
האם זה טקסט על נתיב, והניקוד הוא אותו משקל של הפונט המופיע?

כן, כן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;2188058:

תודה רבה! הסתדר!

לקחתי את הטקסט מחדש ממקום אחר.

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת בפונטים של פונטביט
יש סקריפט של אליעזר אביחייל שמסדר את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה