הנקודות של ישרכארט

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה ניתן לנצל אותם/ להשתמש בהם?
תודה על כל מידע!

• הוסף לסימניות
שמעתי שאפשר ב'גלי', ויש שם עכשיו מבצע מאוד משתלם.
(תבדקי כי לא הייתי בעצמי)

• הוסף לסימניות
בסופר פארם ניתן לקבל עד 50% הנחה על מוצרי קוסמטיקה תמורת כוכבים. כל 10 כוכבים שווי ערך לשקל.

• הוסף לסימניות
בפלדהיים - כל 250 נקודות - חמישים שח

• הוסף לסימניות
בגלי קניתי 2 זוגות נעליים
כל נעל עלתה 200 ש"ח

במקום 400 ש"ח שילמתי 0 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוהם;691413:
בגלי קניתי 2 זוגות נעליים
כל נעל עלתה 200 ש"ח

במקום 400 ש"ח שילמתי 0 ש"ח

לא הבנתי, אפשר להשתמש בכל הקניה בנקודות בלבד?

• הוסף לסימניות
סתם ככה הנקודות זה רק בכרטיס של ישראכרט? אם יש לנו ישראכרט של הבנק? אף פעם לא התענינתי אם יש לנו נקודות או לא... איך יודעים?
אם אנחנו לא מגהצים יש לנו נקודות? (משלמים באמצעות הכרטיס רק חשבונות מים חשמל וכו')
תודה.

• הוסף לסימניות
בפלדהיים יש תוקף גם לנקודות של כרטיס ויזה (לאומי)?

• הוסף לסימניות
אגב, לי יש 2 כרטיסים של ישראכרט - לייף סטייל (סופר פארם) וקמפוס כרד (של בנק הפועלים)
ואני לא רואה בחשבונית שמופיע לי נקודת בכלל! למה?

• הוסף לסימניות
איך אפשר לדעת כמה נקודות יש לי ?

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי עד סוף השנה הלועזית (שזה עוד יומיים)
יהיה ניתן להשתמש בכוכבים,
לאחר מכן כל הקטע של הכוכבים בישרכארט יגמר ויבוטל!

• הוסף לסימניות
מה ז"א יגמר ויבוטל? מתחילת השנה מתחילה בעצם צבירה חדשה או שפשוט לא יהיה יותר את המושג של כוכבים בישראכרט?

• הוסף לסימניות
לא יהיו יותר כוכבים בישראכרט

• הוסף לסימניות
ממה שאני הבנתי ניתן לממש את הכוכבים עוד 5 חודשים

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי שממש עכשיו זמן מימוש הכוכבים הוארך לעוד מספר חודשים.

• הוסף לסימניות
גם לאומי כארד הודיעו על ביטול תכנית הנקודות

• הוסף לסימניות
מי שאינו רואה נקודות בחשבון הכרטיס, הגיוני מאד שהצטרף לכרטיס אחרי שבוטלה הצבירה, כרגע אפשר רק לממש נקודות, ולא לצבור.

• הוסף לסימניות
מה עושים עם הנקודות של לאומי כרד? יש לנו קצת.

• הוסף לסימניות
מתי בוטלה הצבירה? יש לי את הכרטיסים מעל לחצי שנה, ומופיע לי באתר שלהם נקודה אחת.. (במתכבים לא ראיתי כלל שהופיע)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה