הנריך ה...

• הוסף לסימניות
בס״ד נעשה ונצליח
לא יודע אבל זה השם הראשון שעלה לי שהסתכלתי עליו
לכם עלה שם אחר?...

קבצים מצורפים

• image.jpg
    KB 197.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י beni1;1150942:
בס״ד נעשה ונצליח
לא יודע אבל זה השם הראשון שעלה לי שהסתכלתי עליו
לכם עלה שם אחר?...
קונרד,
איזה רוסי או רומני (גורמים יודעי דבר בסביבתי..)

• הוסף לסימניות
מוחמד..? ;)

• הוסף לסימניות
דייגו

• הוסף לסימניות
דון קיחוטה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וסילי
יבגני
שאלתיאל

• הוסף לסימניות
אהבתי דון קיחוטה! (ספרדי?)
אהבתי וסילי (רוסי?)

לגבי השפם-לי זה קצת נראה יוצא מהאף... :\

• הוסף לסימניות
ירשתוקיאל הגילגמי (השישה עשר השתים עשר)

• הוסף לסימניות
ברוך מחיה המתים, דניאל! לאן נעלמת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1152123:
ברוך מחיה המתים, דניאל! לאן נעלמת?

התגעגעתי . עבודה רבה פה בגולה פתחתי פרויקט חדש בשנתיים האחרונות אבל אי אפשר בלי פרוג :)

• הוסף לסימניות
לי זה מזכיר איזה איוון או סטפן , סוג של איכר כזה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה