דרוש מידע הסבה ללימודי אחיות

ואוו, ממש תודה לך על הסבלנות ועל הבירור.
אגב- איך אפשר להצטרף לקבוצה הזו?
כן. זה מה שאני מכירה.
כדי להתקדם לניהול/מומחיות קלינית צריך שתואר אחד לפחות יהיה בסיעוד. (ובכל מקרה תואר שני חובה) זה מה שאני יודעת. אז אין שום הבדל אם שניהם בסיעוד או רק התואר השני.
בכל מקרה שאלתי בשבילך בקבוצה של אחיות מכל הארץ והן גם ענו לי כך.

יש כמה הבדלים:
1. שערי צדק זה מעורב. זה אומר שבכיתה של 35-40 בנות יכול להיות 2-3 גברים. תשאלי את הרב שלך.... לי אמרו שבלימודים זה שונה מעבודה.
2. במכון טל את יוצאת עם תואר בסיעוד. לעומת שערי צדק שזה תעודת אחות מוסמכת+ התואר שיש לך. בעצם במכון טל את יוצאת עם 2 תואר ראשון- הראשון שהיה לך ובסיעוד. מה שכן לפי מה שבררתי הלימודים בדיוק אותו דבר!
3. מכון טל זה כיתות של עד 20 בנות. שערי צדק כיתות גדולות של 40 ומעלה.
4. מצד שני אמרו לי ששערי צדק יותר זול- לא בדקתי.
אולי יש עוד- לא יודעת

בעיקרון בררתי על שערי צדק ואז הבנתי שמכון טל גם פותחים לימודי הסבה.
יש לך מושג מה ההבדל ביניהם?
שערי צדק יש להם מסלול של שלוש שנים עם מבחנים כל שבועיים וכן זה תעודה ולא תואר( התואר מסתמך על התואר הראשון וזה קצת מסובך עם תואר שני )
לגבי מכון טל זה תוכנית יותר צפופה של שנתיים וחצי, עם תואר ומבחנים בסוף סמסטר
הלימודים במכון טל הם 4 ימים בשבוע עד 15 לגבי שערי צדק אני לא יודעת
בהצלחה רבה!!!

יש כמה הבדלים:
1. שערי צדק זה מעורב. זה אומר שבכיתה של 35-40 בנות יכול להיות 2-3 גברים. תשאלי את הרב שלך.... לי אמרו שבלימודים זה שונה מעבודה.
2. במכון טל את יוצאת עם תואר בסיעוד. לעומת שערי צדק שזה תעודת אחות מוסמכת+ התואר שיש לך. בעצם במכון טל את יוצאת עם 2 תואר ראשון- הראשון שהיה לך ובסיעוד. מה שכן לפי מה שבררתי הלימודים בדיוק אותו דבר!
3. מכון טל זה כיתות של עד 20 בנות. שערי צדק כיתות גדולות של 40 ומעלה.
4. מצד שני אמרו לי ששערי צדק יותר זול- לא בדקתי.
אולי יש עוד- לא יודעת
במכון טל יש מימון מלא - שילוב של הלואה ממשרד הבריאות ועוד מלגה

שערי צדק יש להם מסלול של שלוש שנים עם מבחנים כל שבועיים וכן זה תעודה ולא תואר( התואר מסתמך על התואר הראשון וזה קצת מסובך עם תואר שני )
לגבי מכון טל זה תוכנית יותר צפופה של שנתיים וחצי, עם תואר ומבחנים בסוף סמסטר
הלימודים במכון טל הם 4 ימים בשבוע עד 15 לגבי שערי צדק אני לא יודעת
בהצלחה רבה!!!
בשערי צדק יש 2 מסלולים- גם 2.5 שנים וגם 3

במכון טל יש מימון מלא - שילוב של הלואה ממשרד הבריאות ועוד מלגה
הם היום לא מתחייבים למלא- חצי משרד הבריאות- אם את ממשיכה במקום שמשרד הבריאות קובע אם לא זה הלוואה שניתן להחזיר אחרי שמתחילים לעבוד בתשלומים.
והמלגה הנוספת הם עוזרים אבל לא מתחייבים

הם היום לא מתחייבים למלא- חצי משרד הבריאות- אם את ממשיכה במקום שמשרד הבריאות קובע אם לא זה הלוואה שניתן להחזיר אחרי שמתחילים לעבוד בתשלומים.
איפה הלימודים קשים יותר?

ממה שהבנתי במכון טל זה 3 שנים או שנתיים ו8 חודשיים ובשערי צדק שנתיים וחצי

בכל מקרה-------
אם את רוצה מידע לגבי שנה הבאה מבפנים ....
את יכולה ליצור איתי קשר ב @anianijj0

דיברתי עם האחראית במכון טל- היא בנתה את התוכנית היא טענה לי שבנתה בעבר במקומות אחרים ובכל מקום זה אותו דבר. מחוייבים לאותם מקצועות ושעות.
רק שהבנתי ששערי צדק למשל מתחילות בחשוון ומכון טל בר"ח אלול. לא יודעת להסביר את הפער

ממה שהבנתי במכון טל זה 3 שנים או שנתיים ו8 חודשיים ובשערי צדק שנתיים וחצי
במכון טל זה שנתיים וחצי. מתחילים לימודים בר"ח אלול מסיימים שנתיים ורבע אח"כ בחנוכה- ינואר. ואח"כ יש תקופה ללימודים לקראת המבחנים שמתקיימים בניסן- אפריל.
בשערי צדק-יש שני מסלולים: מסלול אחד של שנתיים וחצי כמו בטל, ומסלול שני של 3 שנים.

@כתום-הכי מיוחד שיש - יש לך מידע על 2 המסלולים- גם בשערי צדק וגם במכון טל?
מתלבטת ביניהם ואשמח לשמוע למה הלכת בסוף על מכון טל. בוגרות של שערי צדק לא יותר מבוקשות בקבלה לעבודה? בפרט שיש את השיקול של לימודים בבי"ח עצמו שזה גם משמעותי, לא?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה