אני מחפשת מידע על לימודי הסבה לעבודה סוציאלית בהפרדה חוץ מהמכללה באשקלון משהו במרכז או צפון הארץ? לאחת שגרה בטבריה. לאשקלון צריך מטוס...
את אמיתית???נכון.
תנסי לארגן קבוצה ולבוא למכללה/אוניברסיטה קיימת עם בקשה לפתוח קבוצה בהפרדה.
כמעט הצלחנו לפתוח בצורה הזו הסבה מתואר ראשון כלשהו לתואר שני בעוס דרך אוניברסיטת חיפה (בשיתוף מבחר) וברגע האחרון זה נפל בגלל הקורונה.
הסכימו כשהייתה לנו קבוצה של כ30 בנות רציניות שעומדות בכללים של ממוצע ציונים ורקע.את אמיתית???
מבחר הסכימו?
דברתי איתם וזה היה נשמע שאין מצב כזה!!!
אולי אפשר לנסות שוב?
הסכימו כשהייתה לנו קבוצה של כ30 בנות רציניות שעומדות בכללים של ממוצע ציונים ורקע.
אין לי מושג. יש כאלה שהיו שמחות אם ייפתח ויש כאלה שפנו לאפיקים אחרים..נו
אז מה עם זה עכשיו?
כולן נעלמו באשקלון..?
איך אני יכולה ליצור איתן קשר?אין לי מושג. יש כאלה שהיו שמחות אם ייפתח ויש כאלה שפנו לאפיקים אחרים..
גמלי...אין לי הודעות פרטיות..
את יכולה ליצור איתי קשר?בעיקרון, רק שתדעו, אסור לדבר על זה בקול, בגלל שיש איסור חוקי ללמוד תואר שני בהפרדה.
כמעט סגרנו עם אוניברסיטה מסוימת עוד לפני הקורונה, ומישהי- לדעתי מכאן- טרפדה את זה.
אז....
אבל יש תואר שני בהפרדה...בעיקרון, רק שתדעו, אסור לדבר על זה בקול, בגלל שיש איסור חוקי ללמוד תואר שני בהפרדה.
כמעט סגרנו עם אוניברסיטה מסוימת עוד לפני הקורונה, ומישהי- לדעתי מכאן- טרפדה את זה.
אז....
עוד משו,נכון.
כמעט הצלחנו לפתוח בצורה הזו הסבה מתואר ראשון כלשהו לתואר שני בעוס דרך אוניברסיטת ... וברגע האחרון זה נפל בגלל הקורונה.
וואונכון.
כמעט הצלחנו לפתוח בצורה הזו הסבה מתואר ראשון כלשהו לתואר שני בעוס דרך אוניברסיטת ... וברגע האחרון זה נפל בגלל הקורונה.
גם אני שאלתי את זה, הבנתי שהם משלמים על זה קנסות גבוהים.אבל יש תואר שני בהפרדה...
תואר שני תרפיה באומנויות וייעוץ חינוכי במבחר-זה תואר שני...
איך?את יכולה ליצור איתי קשר?
אני כבר לא קשורה לענין.. אבל תצטרכו למצוא דרך להגן על עצמכן ועל הרעיון..ואו
אם אתן פותחות כזאת קבוצה אני בבקשה בפנים!!
אני ממש מחפשת על זה ברצינות!
כן, תוכלי לחפש באינטרנט ולמצוא אוניברסיטאות שעושות את זה (לא בהפרדה, בתנאי קבלה קשים מאד!!!!)עוד משו,
את מדברת על התואר השני? בלי ראשון?
wow!נכון.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //