התייעצות הסברה ישראלית תחקיר

• הוסף לסימניות
ראיתי עכשיו שיר חדש שרץ בקבוצות שמתיימר להסביר את המצב בישראל אחלה שיר וכו' אבל האם נראה לכם שהדברים האלה באמת עוזרים, באמת זה יכול לגעת באנשים בחו"ל?

זה הפוסט שרץ בקבוצות מה אתם אומרים, יעיל או לא?
חברים, השיר הזה הוא כלי הסברה עוצמתי ואני צריך אתכם איתי!
העליתי שיר שמתאר את המצב והמלחמה בארץ, עם תרגום מלא בעברית ובאנגלית כדי שהעולם סוף סוף יבין את האמת.

כדי שיוטיוב יפיץ את זה לקהל בחו"ל, הוא חייב לראות "תנועה" מהארץ. כל תגובה שלכם בסרטון ושיתוף הלאה – בארץ ובמיוחד לאנשי קשר בחו"ל – היא עזרה ישירה בהפצת הזעקה שלנו לעולם.

לצפייה, תגובה ושיתוף https://www.youtube.com/watch?v=MH4COz6tex0

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה!
אם מיועד לעולם- בעיקרון עדיף שיר באנגלית... יותר מחבר.
ואם בעברית אז כדאי כתוביות מובנות (בנויות) בסרטון, ולא אוטומטיות.
וחשוב שהכיתוב של השיר- הכותרת יהיה באנגלית, אם הוא לא יהיה, לא יכנסו לזה.
יש לציין שהמצב בעולם מסובך יותר מאשר רק לא מתייחסים... אבל זה יפה!
זה שיר מעולה גם לנו...

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!
אם מיועד לעולם- בעיקרון עדיף שיר באנגלית... יותר מחבר.
ואם בעברית אז כדאי כתוביות מובנות (בנויות) בסרטון, ולא אוטומטיות.
וחשוב שהכיתוב של השיר- הכותרת יהיה באנגלית, אם הוא לא יהיה, לא יכנסו לזה.
יש לציין שהמצב בעולם מסובך יותר מאשר רק לא מתייחסים... אבל זה יפה!
זה שיר מעולה גם לנו...
הדפדפן שלי באנגלית וזה פותח הכל באנגלית את שם הסרטון תיאור ותרגום מלא של כל השירים, אבל אתה צודק שעם גם המילים היו באנגלית זה היה מסתמא יותר אפקטיבי

• הוסף לסימניות
הדפדפן שלי באנגלית וזה פותח הכל באנגלית את שם הסרטון תיאור ותרגום מלא של כל השירים, אבל אתה צודק שעם גם המילים היו באנגלית זה היה מסתמא יותר אפקטיבי
מוזר, גם לי יש דפדפן באנגלית ואני רואה את זה בעברית...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2026-03-23 165240.png
    צילום מסך 2026-03-23 165240.png
    KB 328.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
שיר ויפה וחמוד
אבל מחילה. שיר עם שמע וכתוביות בעברית שמיועד לעולם?? פחות הגיוני
זה יותר מוסיף צפיות ועוקבים מפה
ולגבי ענין ההסברה, מלבד תסכול וכאב אין ממש הסברה
בוא תתחיל עם אנגלית
בהצלחה

• הוסף לסימניות
שיר ויפה וחמוד
אבל מחילה. שיר עם שמע וכתוביות בעברית שמיועד לעולם?? פחות הגיוני
זה יותר מוסיף צפיות ועוקבים מפה
ולגבי ענין ההסברה, מלבד תסכול וכאב אין ממש הסברה
בוא תתחיל עם אנגלית
בהצלחה
זה לא שלי וודאי ששיר בעברית פחות אפקטיבי, פשוט סתם מעניין אותי מה הציבור חושב האם באמת מועילה הסברה או לא?

• הוסף לסימניות
זה לא שלי וודאי ששיר בעברית פחות אפקטיבי, פשוט סתם מעניין אותי מה הציבור חושב האם באמת מועילה הסברה או לא?
זה שיר שלי, וזה בעברית כי זה נועד בעיקר בשבילנו להביע את הכאב תרגמתי לאנגלית והכול בשביל ההסברה, ואכן בהמשך אני מתכווין לעלות עוד קליפים באנגלית לגמרי, אז מעניין אותי מה אתם אומרים

• הוסף לסימניות
ראיתי עכשיו שיר חדש שרץ בקבוצות שמתיימר להסביר את המצב בישראל אחלה שיר וכו' אבל האם נראה לכם שהדברים האלה באמת עוזרים, באמת זה יכול לגעת באנשים בחו"ל?

זה הפוסט שרץ בקבוצות מה אתם אומרים, יעיל או לא?
חברים, השיר הזה הוא כלי הסברה עוצמתי ואני צריך אתכם איתי!
העליתי שיר שמתאר את המצב והמלחמה בארץ, עם תרגום מלא בעברית ובאנגלית כדי שהעולם סוף סוף יבין את האמת.

כדי שיוטיוב יפיץ את זה לקהל בחו"ל, הוא חייב לראות "תנועה" מהארץ. כל תגובה שלכם בסרטון ושיתוף הלאה – בארץ ובמיוחד לאנשי קשר בחו"ל – היא עזרה ישירה בהפצת הזעקה שלנו לעולם.

לצפייה, תגובה ושיתוף https://www.youtube.com/watch?v=MH4COz6tex0
בעיית ההסברה היא לא שהאומות עסוקות בשלהם, הלוואי שהאומות היו עסוקות בשלהם.

העולם רואה מאוד את הכאב, אבל לא של ה"חזק" הוא רואה את הכאב של ה"חלש"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה