אתגר יומי הסברה ישראלית • אתגר 320

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
והפעם אני כאן, מעל במה מכובדת זו באתר מכובד עוד יותר, מבקש להודות ל @שאלת תם על אתגר מעולם החי, הצומח והדומם, ל @מנהל ai על ניהול מסור ומקצועי מאחורי הקלעים, לחביב הפורום הנדיב, ששמח תמיד לתת מזמנו לכל אחד, הלא הוא @נכון מאוד, שעזר לי מאוד בכל הקשור לאתגר, ולכל המצביעים והמדרגים שאהבו את היצירה שלי.

תודה לאשכול ההסברה הישראלית ולניקים שעוררו אותי לפתוח אתגר על הנושא הזה.

תיאור האתגר:
היום ניצור תמונה שתבטא הסברה ישראלית, על כל המשתמע מכך. זה יכול להיות תמונה בכל סגנון שתרצו, על החטופים, על קמפיין "הרעב", או סתם כך ילד עזתי מחבק חייל ישראלי.
שימו לב: ברוב אתרי הai, ישנה מדיניו תוכן שבד''כ לא נותנת אופציות ליצור תמונות מסוימות נגד עזה, האו''ם וחמאס - ולכן - כדאי שתתמקדו יותר בהסברה ישראלית, בתמונות יותר בעד ישראל מאשר נגד חמאס, ואני מקווה שההבדל ברור.
ארגנו לכם מספר בונוסים, עליהם ידובר בהמשך.
בהצלחה, ישראלים! ;)

דוגמא:
תמונה שנוצרה

כללי האתגר:
  • בכל הודעה ניתן להעלות יצירה אחת בלבד.
  • בונוס מיוחד: ניתן להעלות עד 5 יצירות לאתגר.
  • בונוס: לא חובה על התמונה להיות מרובעת.
  • בונוס (יותר הצבעות, והכרעה בתיקו) אם תוסיפו פרטים על הכלי בו יצרתם את היצירה, והפרומפט אותו כתבתם.
  • חובה (!) להוסיף כמה מילים, הסבר על היצירה.
  • היצירה נוצרה במיוחד לצורך האתגר ובבינה מלאכותית בלבד.
  • לפני ההשתתפות באתגר, חובה לקרוא את חוקת האתגרים.
  • ע''פ כללי פרוג – איסור מוחלט להעלות תמונות של בנות מעל גיל 3.
  • דיונים בנספח בלבד!
  • לכל המדרגים – ההצבעה הינה באמצעות החיצים בצד שמאל של התמונה בלבד! בנוסף, התמקדו דווקא בביצוע ורק אח''כ ביצירתיות.
  • בונוס: אין הגבלה על הסגנון.

בהצלחה, תנו בראש!

קבצים מצורפים

• 1755434816607.webp
    KB 146.6 · צפיות: 26
הפיתרון
הכיתוב מSORA (לגמרי)

ואם הם מחקו תמונה זו מהפרופיל שלי, כנראה זה דוקר להם, ועושה לנו שירות מדי טוב.....

אמת.png
  • הוסף לסימניות
ישראל פורקת מזון, חמאס מצלם רעב.
בעת שמשאיות ישראליות פורקות סיוע ומזון בעזה, נראה צלם חמסניק מתעד בזוית תקריב, סצנה מבוימת בה ילדים פושטים ידיים ומתחננים לאוכל.
1755450881697.jpeg
[/לאונרדו[/]
[

• הוסף לסימניות
לאאא.... על תצלם, אסור לעולם הרחב לראות זאת... !!!

20250814_1051_אוכל ועזתי נבהל_simple_compose_01k2krymvcea4an7qxcyh5x6ze.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הכיתוב מSORA (לגמרי)

ואם הם מחקו תמונה זו מהפרופיל שלי, כנראה זה דוקר להם, ועושה לנו שירות מדי טוב.....

אמת.png

נערך לאחרונה ב:
הפיתרון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה