נספח לאתגר הסברה ישראלית • נספח לאתגר 320

• הוסף לסימניות
@נירון קיסר ההגיגים שלך הם פשוט לא במקום הנכון, כאן הדיונים מקצועיים ככל הניתן
אתה חדש פה, ונשמח מאוד לראות יצירות שלך, אבל לכל השאר בבקשה לא פה
אני דווקא לא חדש ולפי מה שאני ראיתי שכתוב הנספח הזה מיועד לדיונים וה'הגיגים' שלי היו חלק מדיון
לא הכל מקצועי בחיים, אבל אני אקבל את ההערה הפעם

• הוסף לסימניות
@נירון קיסר , חלק בין שני ענינים שנידונו פה, ענין הלאומיות והציונות שאינו קשור לכאן, וענין האם ההסברה עוזרת, שהוא הרלונטי לכאן.
ובכן לכאורה יש בזה דין השתדלות, וכמו שבזמן מלכות ישראל היה דין לעשות מלחמה והיא היתה בגדר השתדלות בלבד, ובאמת חזקיה שלא היה בכוחו לעשות השתדלות זו כמבואר בגמ, בסנהדרן, לא נלחם כי זה לא היה כלול בחובת ההשתדלות שלו, אבל מה שבכוחינו לעשות כלול בחובת ההשתדלות.
ענין הציונות וכו' אינו קשור לאתגר בכהוא זה אלא רק הענין עליו כתבתי.ועל תערבבו בין שני נושאים אלו.

• הוסף לסימניות
חברים, חברים - נא להרגע. אתם צודקים. כולם אהובים, כולם ברורים.
האתגר שלנו היה בסך הכל להעצים את הפסוק "עשו שונא ליעקב" - על ידי תמונה שתמחיש כמה ישראל היא כבשה בין שבעים זאבים.
לא הסברה, לא כלום. קראתי כך לאתגר כדי להמחיש את התמונה, ולא - זה לא הולך להתפרסם מחר ב"ניו יורק טיימס".

ואני מבקש, חברים.
האתגר הזה בא להדגיש את הביחד, לא את ההעלבות, ההקנטות והחילופי - עקיצות.

• הוסף לסימניות
הגרסה המתורגמת ליצירה הזוכה של @נכון מאוד :
1755688919401.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה