הסבר מפורט לשימוש נכון בתוכנת ה Dropbox

• פותח הנושא Desp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כתבתי בהודעה אחרת אך אכתוב כאן שוב כדי שתוכלו להבין...

אז ככה:

1. פותחים את הדרופבוקס שמותקן על המחשב.
נפתח לנו סמל ליד השעון של מן קופסה תכלת שהכיסוי העליון שלה פתוח. ראו תמונה מצורפת בקטן.
2. אחרי זה לוחצים מקש ימני על הסמל הזה ובוחרים באופציה - open dropbox folder
זה פותח לנו את תיקיית הדרופבוקס המותקנת אצלנו במחשב. (שלב 1 בתמונה - מסומן באדום).
3. בוחרים בתיקיית פאבליק (PUBLIC) המוקף באדום ונכנסים לתוך התיקייה.
לשם גוררים את הקובץ אותו ברצוננו להעלות בדוגמה שלי העלתי קובץ וורד (מסומן בצהוב - מספר 2) כמו שרואים בתמונה מספר 2 הקובץ כרגע במצב העלאה לרשת ולכן יש סימון כחול בקטן מצד שמאל של הקובץ (מוקף בצהוב).
4. ברגע שהמחשב מסיים לסנכרן מול הרשת והקובץ עלה במלואו לרשת יהיה לנו סימן של וי ירוק בצד שמאל של הקובץ (מוקף בתכלת מספר 3).
5. לוחצים מקש ימני על הקובץ אותו העלנו ונפתח לנו תפריט (תמונה מספר 4 מסומן בורוד).
6. בוחרים בתפריט באופציה DROPBOX
ואז לוחצים בתפריט משני על COPY PUBLIC LINK (שניהם מסומנים בוורוד)
7. הקישור נכנס לזיכרון המחשב בכל רגע שנלחץ הדבק בכל מקום המחשב יתן לנו את הקישור של הקובץ להורדתו. (תמונה מספר 5)
8. אם אתם שואלים למה יש כל כך הרבה % בקישור זה בגלל שנתנו לקובץ שם בעברית או שישנם רווחים בין המילים של שם הקובץ.
אם תרצו שורה נקיה ויפה בלי % תכתבו את שם הקובץ באנגלית ללא רווחים. לדוגמה:
קובץ בעברית שנקרא "פורום פרוג" - יתן לנו בקישור מלא סימנים של %. אם נרצה קישור נקי ויפה פשוט נכתוב באנגלית את שם הקובץ - Prog_forum - שימו לב לקו התחתון שמונע רווח ולכן הקישור יופיע נקי וקצר ללא סימני %.

9. אם עשיתם לפי ההסבר הנ"ל אפשר לשלוח קישור בכל דרך אפשרית כמו מייל וכו'... ואז לצד שאליו אתם שולחים לא צריך שיהיה דרובוקס אלא ניתן ישירות להוריד למחשב מהקישור.

אשמח להסביר ולענות על כל שאלה

קבצים מצורפים

• דרופבוקס.jpg
    KB 13.2 · צפיות: 82
  • הסבר דרופבוקס.jpg
    1 MB · צפיות: 81
  • הוסף לסימניות
רק אוסיף משהו קטן להסבר המעולה,
אפשר להגיע בדרופבוקס עד 16GB אחסון חינם!
ע"י: צירופי חברים / התקנת דרופבוקס על מדיה דיגיטלית כגון כרטיסי זיכרון, דיסק אונקי וכדו' / לספר לדרופבוקס למה אתה אוהב את השירות שלהם... - צריך לעקוב אחרי ההודעות שלהם אפשר להגיע לאחסון ענק בחינם (זה הרי העיקר :))

• הוסף לסימניות
או קיי אז אפשר הסבר מה ההודעה הזאת? ואיך מרויחים את ה 3 ג"ב המובטחים למטה? וכמובן, מה זה עושה?
זה קפץ כשהכנסתי דיסק און קי

קבצים מצורפים

• 2012-07-17_134547.png
    KB 136.6 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
תלחצו על start import - אוטומטית המחשב מעביר את התכולה של הדיסק אונקי לתוך תיקיית הדרופבוקס - ברגע שהוא גומר להעלות את כל החומר לשרת - אתם מקבלים עוד שטח אכסון.
זה קצת מעצבן כי זה לוקח לו הרבה זמן - אבל שורה תחתונה הוא מוסיף עוד הרבה מקום
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ואני יכול אח"כ למחוק את התכולה שהעברתי?

• הוסף לסימניות
העברתי, וזה הוסיף לי רק 600 מ"ב. (גם קצת זה טוב).

עכשיו כל פעם שאני מכניס את הדיסק און קי, הוא מגבה לי.
איך אני מבטל את זה? אני לא רוצה שכל פעם זה יגבה לי בדרופבוקס.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תוציא את הסימון V מהשורה למטה

• הוסף לסימניות
עכשיו הוא לא עושה את אותו המסך, אלא כל פעם שאני מכניס את הדיסק און קי הוא אוטומט מגבה.
ואין שום וי להסיר...

תודה

• הוסף לסימניות
יש מצב שהדרופבוקס מאט את האיטרנט/ מחשב? הוא פועל כל הזמן ברקע וזה מעצבן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;818924:
יש מצב שהדרופבוקס מאט את האיטרנט/ מחשב? הוא פועל כל הזמן ברקע וזה מעצבן!

לא נראה לי שהוא מאט את המחשב, מקסימום מאט את האינטרנט.
לפעמים כשאני צריכה לשלוח קובץ גדול במייל / הורדת קובץ גדול - אני מכבה את הדרופבוקס - אין לי מושג אם זה באמת משפיע, אבל אני עושה זאת ליתר ביטחון.

• הוסף לסימניות
איך מכבים?

• הוסף לסימניות
לכיבוי הדרופבוקס לחיצה ימנית על הסמל הקטן ליד השעון ואז EXIT. וכן, כל עוד מעלים קבצים לדרופבוקס אז הוא מאט את האינטרנט כי הוא משתמש ברוחב פס שלכם. אבל אחרי שהוא סיים להעלות את הקבצים, הוא לא אמור להפריע...

• הוסף לסימניות
בהתקנה הוא מבקש user n מאיפה יש לי??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וידאו פלוס;818940:
לא נראה לי שהוא מאט את המחשב, מקסימום מאט את האינטרנט.
לפעמים כשאני צריכה לשלוח קובץ גדול במייל / הורדת קובץ גדול - אני מכבה את הדרופבוקס - אין לי מושג אם זה באמת משפיע, אבל אני עושה זאת ליתר ביטחון.
אפשר לשלוט במהירות הדרופבוקס דרך כאן: לחצן ימני על האייקון> וכו' בתמונות

הלמעלה זה מהירות הורדה הלמטה זה מהירות העלאה

קבצים מצורפים

• 222.png
    KB 25.7 · צפיות: 34
  • 111.png
    KB 8.7 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
זה תוקע לי את כל המחשב אתמול ניסיתי להעלות סרט בערך 700 מ"ב וכל האינטרנט לא זז לי (מהירות 2 מגה)
כבר יותר מ15 שעות זה לא גומר להעלות (כביכול) עדיין תכלת
ולא זז!!!
אני מצרפת תמונה כמה זיכרון זה צורך- זה הגיוני??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה