אירועי בוטיק
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
הסדר יום לא מיציתייש הרבה כיוונים להתפתח אליהם בתוך התיכנות.
אא"כ מיצית את הרעיון של צורת העבודה, סדר היום, וכו'
מה שכן קשה לי עם זה שזה המון שעות
הסדר יום לא מיציתייש הרבה כיוונים להתפתח אליהם בתוך התיכנות.
אא"כ מיצית את הרעיון של צורת העבודה, סדר היום, וכו'
נראה לי גם בסוף לשבת הרבה שעות על המחשבבלת"ק
על אפיון וניתוח מערכות חשבת?
את יכולה פה לשאול את עצמך מתי בחיים הרגשת מועילה,נראה לי גם בסוף לשבת הרבה שעות על המחשב
אני רוצה להרגיש שאני מועילה ועושה דברים טובים
שאני לא מבזבזת את רוב שעות היום שלי על עוד כמה מסכים
היי,בד"כ מהצד, בנוסף לתכנות.
למשל- אני יודעת על ארגון אחד שמגייסים כרגע למשרות ניהול פרקטיקום, נדרש ידע בJS או TS, עבודה של שעתיים ביום - ולא כל יום בשבוע. מתאים לך?
אשמח להצטרף אבל אין לי אפשרות למלא את הקישור,שלום לכולכן,
שוב אני... הלוואי פעם אחרונה!
עדיין - אנחנו מגייסים למשרות ניהול פרקטיקום, ידע בJS או TS.
עבודה של שעתיים ביום - ולא כל יום בשבוע.
ראשי צוותים שילוו את הבוגרות המוכשרות במסלולי הפרקטיקום והשתלבות בתפקידים מאתגרים בחברות ההייטק הגדולות והמובילות.
הצטרפי לצוות הפרקטיקום, ותהיי חלק ממשהו גדול, משמעותי ומשנה חיים!
דרישות התפקיד:
לפחות 3 שנות נסיון
ידע בJS או TS
רצון ואתגר לתרום לג'וניוריות חרדיות, לחנוך ולהכין אותן לשוק העבודה
אם את מרגישה מתאימה - מלאי פרטייך כאן, ונחזור אלייך בהקדם
תודה רבה!
זה קמאטק
הסדר יום לא מיציתי
מה שכן קשה לי עם זה שזה המון שעות
לא היה ידוע לי, החכמת אותי.יש את מרכזי 'כיוון' בערים השונות, (כגון: ב"ב ירושלים אלעד פ"ת ועוד...)
ניתן לעשות אצלם מבחני 'תיל'
ללא קשר למקומות לימוד ומכללות שונים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים