בקשה הסגר נמשך - אנא שלחו מייל - לפחות את מה שאפשר!

• הוסף לסימניות
בעיקרון הסגר היה אמור להגמר ביום רביעי,
אך יש החלטת ממשלה להמשיך בערים האדומות את השבתת מוסדות החינוך עד סוף השבוע.
למי זה משנה?
כמובן שלתלמודי התורה ולחלק מבתי הספר זה לא משנה כיוון שבין כך הם לא שמעו לזה, ומפעילים כרגיל.
עד כעת עדיין שום מוסד לא ניזוק מזה.
הווי אומר, שלממשלה ברור שהם לא התכוונו לזה, וכ"ש שלא לאכוף את זה בפועל.
מי כן השבית?
המוסדות הפרטיים, שהם לא ת"ת, ולא שייכים לאף מוסד, ואין מאחוריהם שום גוף שיגבה אותם, והם חוששים שבמידה והם יקבלו קנס, הם יספגו אותו לבד.
במה דברים אמורים, גני הילדים בית יעקב הושבתו בערים האדומות החל מהשבוע שעבר, כיוון שההנהלה חששה כאמור לספוג קנס.
אך דא עקא, אין לזה שום הגיון שיוון שכל המוסדות האחרים פתחו כרגיל.
אם היה מדובר במוסד קטן, שלא יכול לקחת את סיכון הקנס, ניחא, אך כמובן להם אין את הבעיה הזו, אך אם אין דרישה זעקה וצעקה מההורים, אין להם שום סיבה לטרוח, ולקחת את הסיכון, הממש מגוחך הזה.
אי לכך, הנה כתובת המייל של הנהלת בית יעקב, - goldknopf שטרודל ganimm.co.il
בואו נתאגד כולנו כאחד ובכוח הרבים של כל אחד, אנא שלחו מייל, מספיק עם מספר מילים בודדות שאתם מוחים ובמקשים ודורשים ברורות לפתוח את גני הילדים לפחות עד סוף השבוע, ולמנוע את העוול להורים.
בשורות טובות ושנה טובה

• הוסף לסימניות
מה עם גני עיריה בבני ברק??????????
התקשרתי ל106 הם אומרים לי שהם לא יודעים!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, אך אבקש שלא להסיט את הדיון,
אנא שלחו מייל!

• הוסף לסימניות
אני מאוד רוצה לשלוח מייל.
ומחפשת על מי לשפוך את כל האש...
אבל אני צריכה שיפתחו את בית הספר, כי הגנים לא רלוונטי אלי.
שולחים לאותו מייל? או שיש מישהו אחר שאחראי על בתי ספר יסודי???

• הוסף לסימניות
אני מאוד רוצה לשלוח מייל.
ומחפשת על מי לשפוך את כל האש...
אבל אני צריכה שיפתחו את בית הספר, כי הגנים לא רלוונטי אלי.
שולחים לאותו מייל? או שיש מישהו אחר שאחראי על בתי ספר יסודי???
הכתובת הנ"ל מתאימה לשפיכת אש, וגם לבקש יפה (אני עשיתי את שניהם).
לגולדקנופף כמדומני אין בתי ספר אלא רק גנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה